Loading Events

« All Events

Kranjskogorska desetka

Details

Date:
August 15
Time:
5:30 pm
Event Category:
Website:
https://kranjska-gora.si/dogodki/kranjskogorska-desetka

Organizer

Turistično društvo Kranjska Gora
Phone:
051 352 989
Email:
klavdija.gomboc1@gmail.com

Other

Organizer Email
Turistično društvo Kranjska Gora
Organizer Company
[email protected]

Turistično društvo Kranjska Gora v ČETRTEK, 15.8.2024, organizira tradicionalni desetkilometrski tek za “KRANJSKOGORSKO DESETKO” s skupinskim štartom ob 18:00 uri na trgu pred starim Hotelom Razor v središču Kranjske Gore.

Tudi letos bomo izvedli OTROŠKI TEK, v katerem se bodo otroci pomerili v teku od štarta Kranjskogorske 10ke do bara Vopa in nazaj. Otroški tek je zabavne narave, brez štartnih kategorij in brezplačen, razdalja ki jo bodo otroci pretekli je dolga slabih 400m. Udeleženci bodo nagrajeni. 

Datum: 15.8.2024
Ura starta: 18:00
Start otroškega teka: 17:30
Prijave: od 15:00
Štartnina: predprijava 15,00 EUR / na dan teka 20,00 EUR
Podelitev priznanj: med 19:30 in 20:00

Prijave je možna na dan prireditve na prijavnem mestu na trgu pred Hotelom RAZOR, kjer bo možen tudi prevzem štartnih številk .

START IN CILJ

Štart in cilj Kranjskogorske 10ke bo tudi letos izveden na enakem mestu in po enaki trasi kot v preteklih letih, s skupinskim štartom (in ciljem) na trgu pred Hotelom RAZOR.

Tekmovalci se bodo najprej podali po Borovški cesti proti kranjskogorskemu smučišču ter po kolesarski stezi do Rateč in nazaj v dolžini natanko 10 kilometrov.

Za udeležence teka bodo ob progi pripravljene okrepčevalnice z vodo in športnimi napitki razporejene na 3km, 5km, 7km in 8,5km.

Na delu proge med štartom/ciljem ter začetkom kolesarske steze bo organizirana popolna zapora ceste. Na kolesarski stezi so tekmovalci udeleženi v rednem prometu, zato vse tekmovalce prosimo, da so zaradi varnostnih razlogov pozorni na sprehajalce, kolesarje ter ostale uporabnike kolesarske steze, kateri niso udeleženi na tekmovanju.

Tekmovalce prosimo tudi, da zaradi nasproti prihajajočih povratnikov na cilj tečejo po desni strani kolesarske steze.

PODELITEV PRIZNANJ

Razglasitev zmagovalcev in podelitev priznanj je predvidena med 19:30 in 20:00 na cilju oz. trgu pred hotelom Razor v središču Kranjske Gore.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop