Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Vegafest 2023

Details

Date:
August 26, 2023
Time:
10:00 am - 9:00 pm
Cost:
Free
Website:
http://vegafest.si/

Organizer

Slovensko vegansko društvo
Phone:
068 64 56 22
Email:
info@vegan.si
View Organizer Website

Other

City
Ljubljana
Organizer Email
[email protected]
Organizer Company
Slovensko vegansko društvo

Venue

Pogačarjev trg
Ljubljana,+ Google Map

Kdaj: Sobota, 26. avgust od 10:00 do 21:00
Kje: Pogačarjev trg, Ljubljana

Dobrodošli na Vegafestu, največjem slovenskem festivalu veganstva in trajnostnega načina življenja, ki tokrat slavi že enajsto obletnico! Pogačarjev trg v Ljubljani bo v soboto, 26. avgusta 2023, obvezna destinacija za vse, ki vam je pomembno sožitje z živalmi in naravo.

Na festivalu se bodo predstavila podjetja z vegansko ponudbo, restavracije, ki vas bodo razvajale z veganskimi okusi, spoznali boste slovenska in tuja društva, organizacije za pomoč živalim ter lokalne ekološke kmetije.

Ves dan bo na odru Vegafesta potekal zanimiv program, pri katerem bo ključna točka intervju z Melanie Joy o slovenskem prevodu njene knjige Zakaj ljubimo pse, jemo pujse in nosimo krave. Ta bo izšla na dan Vegafesta! Na odru bo zabavno-izobraževalni program z glasbenimi izvajalci, jogo, veganskimi športniki in nutricionisti ter drugimi aktivnostmi. Poleg tega vas bodo na Vegafestu pričakali še bogat srečelov, virtualna resničnost, razstava “Kaj vegani sploh jedo?” in mnogo drugega.

Namen festivala je predstaviti prednosti veganskega načina življenja in pomagati pri vzpostavljanju pozitivnega odnosa do živali, okolja in samega sebe. Želimo si boljšega sveta, odgovorne in ozaveščene družbe!

Brošura Vegafesta: lahko si jo prenesete tule: KLIK.

Spremljaj naše dogajanje na Facebook dogodku!

Spletna stran:
www.vegafest.si

Organizira:
Slovensko vegansko društvo
www.vegan.si

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop