Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Škisova tržnica

Details

Date:
May 9
Event Category:
Website:
https://skisovatrznica.si/

Organizer

Venue

Ljubljana
Slovenia+ Google Map

Škisova tržnica že 26 let velja za praznik študentov; je dan, ko se skrijejo vse skrbi in si mladi lahko oddahnejo od študijskih obveznosti ter se prepustijo uživanju.

Dan za veselje, spomini za življenje.

V očeh mladih je Škisova tržnica dan brezmejnega veselja, ob dobri družbi ter živahni glasbi pa se prav vsakemu obiskovalcu nariše nasmeh na obraz. Tako je Škisova tudi dan, ko se ustvarjajo nepozabni spomini, ki ostanejo za vse življenje. Letos bomo te spomine skupaj ustvarjali 9. maja, združeni pod sloganom Dan za veselje, spomini za življenje. Letošnja, že 27. Škisova tržnica pa bo zasijala v rumenih ter vijoličnih odtenkih, ki simbolizirajo ustvarjalnost, pravljičnost ter čarobnost.

Škisova tržnica je tradicionalna kulturno-zabavna prireditev, ki jo skupaj s študentskimi klubi ter mladinskimi organizacijami organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveza ŠKIS). Že 26 let je to dogodek, na katerem se zbere 58 študentskih klubov iz vse Slovenije, na t.i. ”mednarodnem otočku” pa se jim pridružijo tudi mladinske organizacije iz držav celotnega sveta. Preplet slovenske in mednarodne kulture gostom ponuja nepozabno doživetje skozi celoten dan, v večernih urah pa se Škisova tržnica spremeni v glasbeni spektakel, ki s svojo Edinstveno energijo navduši še najbolj zahtevne obiskovalce.

Škisova tržnica pa ni le dan za zabavo, je tudi dan za solidarnost. Kot prva EKO ter dobrodelna prireditev za mlade že več let na različne načine sodeluje s številnimi organizacijami (program Botrstvo, 20 za 20, Anina zvezdica…) in tako pomaga ljudem v stiski. Tudi letos bo Škisova obarvana dobrodelno; v sodelovanju z izbrano organizacijo bo Zveza ŠKIS namenila sredstva v višini 5.000 EUR.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop