Apartmaji Strmol – Cerklje na Gorenjskem

0
818

Počitek in bivanje v eni od grajskih pristav sredi neokrnjene narave in s čudovitim razgledom na Grad Strmol. Apartmaji s svojim svetlim ambientom in udobjem ponujajo vse, kar potrebujete za kratek oddih. Lokacija je popolno izhodišče za smučarje, pohodnike, kolesarje in tiste, ki radi odkrivajo skrite kotičke Gorenjske.

Z vodniki si lahko ogledate notranjost Gradu Strmol, se sprehodite po urejeni grajski okolici, si naročite košarico Okusov Brda ali pa obiščete Kavarno Strmol s pestro ponudbo sladic in pijač z zunanjimi igrali za otroke.

Ponujamo 3 apartmaje, ki sprejmejo do 8 oseb. Gostje imajo zagotovljeno brezplačno parkirno mesto tik ob Kavarni Strmol, na voljo pa je tudi zajtrk lokalnih dobrot. Na voljo je brezplačen internet in kabelska LCD-televizija. Vsi so opremljeni s kuhinjsko nišo oziroma kuhinjo, spalno-bivalnim prostorom in kopalnico.

Dodatna ponudba posestva Strmol zajema vodeno vinsko degustacijo v nekdanji vinski kleti in Viteški dvorani. Spoznavanje vrhunskih slovenskih vin pod vodstvom sommelierjev je združeno s spoznavanjem kulinarike posameznih slovenskih pokrajin. Ponujamo tudi možnost koriščenja piknik košarice na negovanem grajskem posestvu, Kavarno Strmol pa odlikuje ličen ambient s fotografijami zadnjih zasebnih lastnikov Gradu Strmol, prostorna terasa ter izbrana ponudba pijač in domačih sladic.

Danes je Grad Strmol hotel, ki ponuja unikatno izkušnjo bivanja in je razkošen prostor za poslovna in osebna srečanja. Grajsko izkušnjo dopolnjujejo skrbno urejene parkovne površine z romantičnim jezercem in prekrasnim razgledom po okolici. Tu se boste lahko popolnoma odklopili in uživali v harmoniji z naravo.

Vodniki gradu vabijo na ogled gradu, z možnostjo ogleda slavne Kofetarice slikarke Ivane Kobilca, ki jo je leta 1937 kupil Rado Hribar, premožen ljubljanski industrialec, nekdanji prebivalec Gradu Strmol. Klasična čajanka s kavo, postreženo v unikatnem grajskem porcelanu, je zagotovo edinstveno doživetje.

Grad Strmol
Dvorje 3, 4207 Cerklje na Gorenjskem
Kontakt: 00 386 (0)4 260 1 599
E-pošta: [email protected]