Kongresni center Brdo

0
702

Sodobno zasnovan in v steklo odet kongresni center, s približno 9.000 m2 uporabnih površin, ponuja možnosti organizacije najrazličnejših dogodkov.

Kongresni center Brdo ponuja možnost poslovnih srečanj, protokolarnih dogodkov, tiskovnih konferenc, delovnih sestankov in izobraževanj, kulturnih prireditev, gala večerij, posebnih predstavitev, porok in ostalih osebnih praznovanj. Zanesljivo osebje z bogatimi izkušnjami z najzahtevnejših protokolarnih dogodkov z veseljem svetuje pri načrtovanju in poskrbi za nemoten potek dogodka, na voljo je dovolj brezplačnih parkirnih mest, lokacija je umeščena na pol poti med Ljubljano in Bledom, v bližini mednarodnega letališča in avtocestnih povezav, steklena stavba zagotavlja čudovit pogled na zelene površine parka, izjemna kulinarika kuharskih mojstrov pa je prilagojena glede na želje in vrsto dogodka.

V neposredni bližini kongresnega centra je Grad Brdo, prvi renesančni dvorec na Kranjskem, ki je danes glavni protokolarni objekt Republike Slovenije in gosti predsednike, predstavnike kraljevih družin, diplomate in druge ugledne svetovne osebnosti. Grajski saloni in hodniki se ponašajo z bogatimi zbirkami kipov in slik slovenskih umetnikov, stilnega pohištva iz različnih zgodovinskih obdobij, dragocenih kristalnih lestencev, preprog in z bogato založeno grajsko knjižnico. Nastanek gradu sega v leto 1510, ko je cesar Maksimilijan I. Habsburški podpisal dovoljenje za gradnjo gradu in Jurij Egkh je v naslednjih desetletjih postavil prvi renesančni dvorec na Kranjskem.

Del Parka Brdo obsega tudi kratko naravno in Pitch & Putt igrišče za golf z 9 luknjami. Vadišče sestavljajo: vadišče za vadbo dolgih udarcev (Driving Range), vadišče za vadbo bližanja na zelenici (Putting Green), vadišče za vadbo kratkih udarcev na zelenico in udarcev iz peščene ovire (Chipping Green).

V Kongresnem centru Brdo so na voljo 4 dvorane, največja s 558 m2 sprejme do 550 oseb, in 5 sejnih sob za sestanke do 10 oseb. Vse večje dvorane so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo za AVK, največja pa je opremljena z dvanajstimi fiksnimi kabinami za tolmačenje in s slušno (indukcijsko) zanko. Večina dvoran ponuja možnost pregraditve za različno obširna srečanja, zato so primerna tudi za delo v skupinah znotraj večjih dogodkov. 

Kongresni center Brdo
Predoslje 39, 4000 Kranj
Kontakt: 00 386 (0)4 260 1 661
E-pošta: [email protected]