Nagrada NOVINEC 2019 by Winterhalter

0
389

Nagrada za najboljšega izmed novincev je šla v roke Domačiji Belica

O ZMAGOVALCU:

Restavracija Belica nudi tradicionalno kuhinjo, ki temelji na sezonskih in lokalnih sestavinah. Nimajo stalnega jedilnega lista, ampak se le-ta spreminja tedensko, ki temelji na lokalno pridelanih surovinah, katere v veliki meri pridelajo ali jih odkupijo od okoliških kmetov.

Pohvalijo se lahko z domačim briškim pršutom, šalami, panceto ter ostalimi mesninami, ki jih z izkušnjami, znanjem in ljubeznijo do tradicije pridelujejo in zorijo pod streho domačije.

O POKROVITELJU:

Podjetje Winterhalter velja za strokovnjaka za pomivanje. Družinsko podjetje, ki ga vodi že tretja generacija. Ponujajo profesionalne rešitve na področju pomivanja za profesionalno uporabo. Ponujajo kakovost in zanesljivost.

Svojim strankam pa želijo ponuditi več kot samo pomivalni stroj. Te iščejo profesionalno rešitev, ki je po meri prilagojena njihovim specifičnim zahtevam – in to zagotovijo zanesljivo in ekonomično. Vsega tega ne more zagotoviti en sam izdelek, lahko pa ga celoten sistem, ki ga tvorijo pomivalni stroj, priprava vode, pomivalno sredstvo in dodatna oprema. Skupaj z dobrim svetovanjem, natančnim načrtovanjem in s prvovrstnimi storitvami.

To find out other unique places in Slovenia and features the very best in Slovenian dining, chefs and restaurants all over Slovenia, check out our THE SLOVENIA RESTAURANTS BOOK 

https://the-slovenia.com/product/the-slovenia-restaurants-top-163/