Nagrada DRUŽBEN PROFIL 2019 by Bollinger

0
436

Nagrada za najboljši DRUŽBEN PROFIL je šla v roke Družini BAZILIKA.

Več ekip, vsaka na svojem koncu Ljubljane. Na videz brez povezave, v resnici pa hudo povezani. Samo za nas vsak dan pripravljajo sveže dobrote. Iz kuhinje se najpogosteje sliši smeh, izza šanka okušanje še tople pite.

O POKROVITELJU:

Podjetje Belmond d.o.o. se že vse od leta 2009 dalje trudi, da bi svoje stranke presenetili z najnovejšimi trendi s področja alkoholnih pijač iz tujine in z navdušenjem predstavljamo tuja vina, šampanjce, rume, konjake in ostale pijače, ki zasedajo najvišja mesta na svetovnih lestvicah. Svojim kupcem strokovno svetujemo pri izboru različnih pijač iz naše ponudbe, ponujamo in pripravljamo pa tudi različna ekskluzivna poslovna in ostala darila. V sodelovanju s priznanimi strokovnjaki organizirajo različne degustacije in delavnice ter tako navdušujejo svoje stranke nad svetovnimi trendi na področju izvrstnih okusov in vonjev. So uradni zastopnik blagovnih znamk kot so Bollinger, Diplomatico, Gin Mare in mnoge druge.

To find out other unique places in Slovenia and features the very best in Slovenian dining, chefs and restaurants all over Slovenia, check out our THE SLOVENIA RESTAURANTS BOOK 

https://the-slovenia.com/product/the-slovenia-restaurants-top-163/