Nagrada BEST SERVICE 2019 by Diners Club Exclusive

0
610

Restavracija Cubo

Dobre sestavine, spreten kuhar in vsem znane jedi. Dizajnerski ambient, rezervirano parkirišče in lepi krožniki. Njihove testenine niso razkuhane, njihove sestavine niso ubite in njihove jedi niso dolgočasne. Njihovi kuharji ne delajo začetniških napak. Skuhajo točno to, kar jim avtor, Boštjan Trstenjak, določi.

Restavracija Cubo


O POKROVITELJU:

Podjetje Diners Club je tudi v letošnjem letu generalni pokrovitelj izbora The Slovenia Restaurant Awards. Zavedajo se, da mora za dobro restavracijo in odličnim chefom, stati še boljša in uigrana ekipa natakarjev, ki vsakemu gostu pričara še prijetnejšo kulinarično izkušnjo. V ta namen so letos podelili posebno nagrado BEST SERVICE by Diners Club Exclusive, ki nagrajuje prav to – znanje in izkušnje strežnega osebja ter sprejem in postrežbo gosta.

Diners Club Exclusive je prefinjen in izbran slog življenja, in ne le kreditna kartica. Odpira vrata k presežnemu, a ni ustvarjena le za to, da bi z njo plačevali, temveč tudi za to, da bi bolje in še bolj samosvoje živeli. Črna kartica Diners Club Exclusive je svetovni statusni simbol. Ponuja vam ekskluzivne ugodnosti v izbranih restavracijah, omogoča osebno asistenco 7 dni v tednu in 24 ur na dan na telefonski številki 031 629 546, brezplačno parkiranje v parkirni hiši na Letališču Jožeta Pučnika, zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini in še mnoge druge. Celotni seznam ugodnosti in več o kartici najdete na spletni strani http://exclusive.dinersclub.si.

Ni je mogoče kupiti, niti zanjo zaprositi, lahko vam le pripada.

To find out other unique places in Slovenia and features the very best in Slovenian dining, chefs and restaurants all over Slovenia, check out our THE SLOVENIA RESTAURANTS BOOK 

https://the-slovenia.com/product/the-slovenia-restaurants-top-163/