VW 27th Ljubljana Marathon – Don’t Miss Out on Registration!

0
229
Ne zamudite prijave na ljubljanski maraton 2023
Ne zamudite prijave na ljubljanski maraton 2023

Ljubljanski maraton je največja tekaška prireditev v Sloveniji. Iztek drugega prijavnega roka na tradicionalni maraton, ki bo letos potekal 22. oktobra 2023 v Ljubljani, se hitro približuje.

Dogodek, ki se ponaša z več kot četrt stoletja tradicije, predstavlja edinstveno priložnost za vse ljubitelje teka, da preizkusijo svoje meje na znanih 42 km ali 21 km dolgih progah. Maraton spremljajo tudi rekreacijski teki na različnih razdaljah, ki se jim lahko pridružijo vse generacije.

Druge prijavno obdobje, ki se je začelo 1. julija, bo trajalo le še do 31. avgusta. Tekači in tekačice imajo v tem času priložnost izkoristiti prijavnino po ceni 60 evrov za teke na 42 km in 21 km. To pomeni 10 evrov višjo ceno v primerjavi s prvim prijavnim obdobjem, ki se je zaključilo 30. junija.

Na 27. izvedbo ljubljanskega maratona se je prijavilo že več kot 5000 udeležencev, med katerimi je 35 odstotkov iz tujine, ki prihajajo iz več kot 30 različnih držav. Posebej spodbudno je dejstvo, da je na najzahtevnejši razdalji, 42 km, že zdaj prijavljenih več tekačev in tekačic kot na štartu prejšnjega leta.

Za tekače in tekačice je sedaj zadnja priložnost, da izkoristijo nižjo prijavnino pred iztekom drugega prijavnega obdobja. Prijavite se lahko preko uradne spletne strani maratona in se pridružite eni najlepših tekaških prireditev v prelepem okolju naše prestolnice.

Za dodatne informacije in prijavo obiščite: https://vw-ljubljanskimaraton.si/