Fancy

Fancyelements

Welcome to the future of building with WordPress. The elegant description could be the support for your call to action or just an attention-catching anchor. Whatever your plan is, our theme makes it simple to combine, rearrange and customize elements as you desire.

THE SLOVENIA WONDERS – ČUDESA SLOVENIJE WEBINAR 

Vabimo vas na webinar, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije

Kljub sedanjemu stanju v državi se (še) ne damo, turizem je – vsaj na internetu – še kako živ in ljudje si bolj kot kadarkoli želijo planirati nova doživetja – prav za vse čute!

Pridružite se nam na brezplačni predstavitvi kako lahko turist danes ali v v bližnji prihodnosti doživi posamezno slovensko destinacijo. Destinacije bodo predstavljene skozi vsa čutila, ki jih razvijamo tudi na daljavo: da vidijo, se dotaknejo, vohajo, slišijo, čutijo, pa tudi celovito izkusijo (šesti čut). Vabimo vas na serijo štirih webinarjev, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije po posameznih regijah, in sicer: Alpska, Termalno Panonska, Ljubljana in Osrednja ter Mediteransko-kraška Slovenija. Projekt delno financira EU, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Spletna stran EKP v Sloveniji je dostopna tukaj.

Na drugem  webinarju bomo predstavljali regijo Ljubljana in Osrednja Slovenija.

Več informacij o sklopu webinarjev si lahko preberete tukaj. 

PRIJAVITE SE SPODAJ

POSNETEK WEBINARJA

Na prvem webinarju  smo spredstavljali Alpsko Slovenijo, kjer so se  nam pridružili

Posebni gosti:
Turizem Bled- Diana Šebat
Javni zavod za turizem Dolina Soče – Viljam Kvalić
Turizem Kranjska Gora- Mojca Mežek
LTO Rogla-Zreče, GIZ- Domen Vogelsang
Razvojna agencija Savinjsko-šaleške regije, d. o. o.- Maja Ratej