The Webinar

THE SLOVENIA WONDERS – ČUDESA SLOVENIJE WEBINAR 

 

Vabimo vas na webinar, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije

Kljub sedanjemu stanju v državi se (še) ne damo, turizem je – vsaj na internetu – še kako živ in ljudje si bolj kot kadarkoli želijo planirati nova doživetja – prav za vse čute!

Pridružite se nam na brezplačni predstavitvi kako lahko turist danes ali v v bližnji prihodnosti doživi posamezno slovensko destinacijo. Destinacije bodo predstavljene skozi vsa čutila, ki jih razvijamo tudi na daljavo: da vidijo, se dotaknejo, vohajo, slišijo, čutijo, pa tudi celovito izkusijo (šesti čut). Vabimo vas na serijo štirih webinarjev, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije po posameznih regijah, in sicer: Alpska, Termalno Panonska, Ljubljana in Osrednja ter Mediteransko-kraška Slovenija. Projekt delno financira EU, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Spletna stran EKP v Sloveniji je dostopna tukaj.

Na zadnjem webinarju bomo predstavljali regijo Termalna Panonsko Slovenijo, kjer bodo predstavniki Zavoda za turizem Šaleške doline, Center za podjetništvo in turizem Krško, Razvojnega centra Novo Mesto, Turizem Podčetrtek  in Zavoda Celeia Celje predstavljali kako lahko doživimo njihovo destinacijo.

 

Več informacij o sklopu webinarjev si lahko preberete tukaj. 

PRIJAVITE SE SPODAJ