Soča Fun Park

0
677

Soča Fun Park ni le kraj za zabavo, ampak kraj za druženje v naravi ter prostor za spoznavanje novih prijateljev. Vsekakor je to atraktivna oblika zabave na goriškem, ki je ne gre zamuditi.

Tik ob  smaragdni lepotici Soči je v prijetni senci med krošnjami dreves  postavljenih 5 prog s 53 različnimi elementi. Zahtevnost je prilagojena uporabnikom; prvi del parka je urejen za otroke med petim in osmim letom starosti, v osrednjem delu pa se, na višinah od 3 do 11 metrov, preizkušajo mladostniki in odrasli. Tisti najpogumnejši lahko svojo korajžo   preizkusijo s spustom poguma po dveh 300 metrskih zip line jeklenicah, napetih  40 metrov nad reko Sočo.

Seveda si dan lahko popestriš z enim od številnih programov, ki jih ponujajo v Soča fun parku.  S kosilom, večerjo ali vinsko degustacijo v svetovno priznani vinski regiji  Vipavski dolini ali bližnjih Goriških Brdih ter tako doživiš popoln dan, vikend ali počitnice.

Zaradi blagega mediteranskega podnebja je obisk mogoč tudi  v jesenskem in zimskem času.   Prijazni in usposobljeni inštruktorji ti bodo nudili varno in doživljajsko izkušnjo, ki ti bo nedvomno ostala v spominu.

Željne pustolovščine, športa  in zabave  vabimo, da obiščite pustolovski park Soča Fun Park v Solkanu pri Novi Gorici.  

INFORMACIJE:
Tel. +386 40377477
Mail; [email protected]
Web; https://socafunpark.si