Nagrada GOSTILNA 2019 by UNDERBERG

0
367

Nagrada za najboljšo GASTILNO je šla v roke GOSTILNI PRI LOJZETU – DVOREC ZEMONO

O ZMAGOVALCU:

Dvorec Zemono je prefinjena zgradba iz 17. stoletja, kjer že več kot deset let domuje družinska Gostilna Pri Lojzetu. Kuharski mojster Tomaž Kavčič, kot potomec ustanoviteljev slovi po inovativnem sestavljanju regionalnih okusov.

O POKROVITELJU:

Underberg je unikatni produkt, ki ga je ustanovitelj podjetja Hubert Underberg-Albrecht po mnogih letih temeljitega razvijanja tržišču prvič predstavil leta 1846. 16 let kasneje se je zeliščna grečica predstavila tudi širši javnosti na londonski razstavi leta 1862, pet let kasneje pa je v Parizu prejela prvo mednarodno nagrado. Underberg se je v svetu uveljavil kot odličen digestiv, čemur je pripomogel tudi njegova kompleksna sestava, ki vsebuje 43 različnih zelišč iz 43 držav. Čudežni napitek vsebuje 1,3% zeliščnega ekstrakta, 44% alkohola in vitamin B1 ter se odlično poda s pivom, znanstveno dokazano spodbuja prebavo in ne vsebuje sladkorja, glutena in barvil. Po obroku tako le z eno stekleničko ali pravilno mero v visokem kozarcu zaužijemo čisti odmerek zdravja. Kombinacija naravnega, zdravega in učinkovitega je podjetju prinesla mnogo odličij in laskavih nazivov, Underberg pa je postal svetovni simbol dobrega počutja.

To find out other unique places in Slovenia and features the very best in Slovenian dining, chefs and restaurants all over Slovenia, check out our THE SLOVENIA RESTAURANTS BOOK 

https://the-slovenia.com/product/the-slovenia-restaurants-top-163/