Čarobni otroški dnevi v Cityparku

0
303

Otroci so srce vsake družine. Z njimi ponovno rastemo, se igramo in učimo. Prvi teden v oktobru je namenjen prav njim, zato bodo v ospredju predvsem medsebojni odnosi, prijateljstvo, sodelovanje in zaupanje.

Ob tej priložnosti v Cityparku od ponedeljka, 3. oktobra, in vse do sobote, 8. oktobra, zanje pripravljajo čarobne otroške dneve, ki bodo namenjeni njihovemu kreativnemu razvoju na čimbolj zabaven način. Malčki se bodo lahko v prvem nadstropju nakupovalnega središča udeležili poučnih lutkovnih predstav, kjer bodo lahko razvijali svoje miselne spretnosti in ob tem tudi neskončno uživali.

V našem največjem nakupovalnem središču bodo med ponedeljkom, 3. oktobra, in četrtkom, 6. oktobra, potekale tudi kreativne delavnice, ki jih pripravljajo v sodelovanju z Otroškim igriščem v prvem nadstropju.

Prav posebno presenečenje pa prirejajo v petek, 7. oktobra, in v soboto, 8. oktobra, ko bodo na sporedu lutkovne predstave in mini ustvarjalne delavnice. Vabljeni, da se skupaj s svojimi otroci potopite v svet sanj in pravljičnih junakov, ki vam bodo pričarali nasmeh na obraz.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.