Dobrodelni adrenalinski večer z eksotičnimi avtomobili na parkirni hiši Cityparka

0
256

Eksotični lepotci, divje rohnenje motorjev in spremljava DJ-a so pognali kri po žilah vsem obiskovalcem »Dobrodelnega rooftop meeta!«. Dogodek, na katerem se je zbralo več kot 200 redkih vozil iz vse Slovenije, je organiziralo nakupovalno središče Citypark v sodelovanju z ekipo Car Scene Slovenia ter skupnostjo Ljubitelji hitrosti in avtomobilov. Ljubitelji jeklenih konjičkov so si tako lahko ogledali in se fotografirali skupaj z zanimivi primerki znamk vozil, kot so Porsche, Lotus, Mustang ter mnogimi drugimi redkimi avtomobili. »Tokrat smo imeli prav poseben adrenalinski dogodek. Citypark večkrat podpira dobrodelnost in veseli nas, da smo tokrat lahko pomagali otrokom. To pa je le eden izmed več kot 230 dogodkov, ki jih letno pripravimo za obiskovalce,« je povedal center manager Cityparka Andrej Ropret.

Srečanje avtomobilov je v Citypark privabilo številne obiskovalce še pred pričetkom dogodka. Nešteti eksotični avtomobili so ustvarili posebno atmosfero in edinstvene priložnosti za fotografiranje. Dogodek ni odmeval samo v znamenju avtomobilov, ampak je imel tudi dobrodelno noto. Od vsakega prijavljenega vozila so namenili 5 evrov za dobrodelne namene, obiskovalci so lahko donirali s sodelovanjem v dobrodelnem srečolovu. Zbranih donacij se je razveselila dobrodelna organizacija in varna hiša za otroke Palčica Pomagalčica, ki pomaga hudo bolnim otrokom in otrokom v stiski.

V več kot 120 trgovinah in lokalih se lahko medtem sprehodite med nakupovalnimi policami, se osvežite s hladno pijačo ali si privoščite okusen sladoled. Otroke pa na prireditvenem prostoru pred trgovino Interspar čaka tudi nepozabno adrenalinsko doživetje. Skok do 7 m, varni triki in salte so mogoči na bungee trampolinu, ki bo na voljo vse do sobote, 23. julija. Te dni je v našem največjem nakupovalnem središču še posebej prijetno. Obiščite ga in uživajte v zabavi za vso družino. 

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.