Ujemite ulični vajb evropskega prvenstva v Cityparku

0
339

Navijaška evforija je zajela tudi Citypark, ki v času težko pričakovanega evropskega prvenstva v košarki ustvarja vzdušje, krepi navijaški duh in obiskovalcem nudi bogato paleto aktivnosti. V Streetyparku pred trgovino Interspar so tako v sodelovanju s prodajalno Big Bang ustvarili unikatno interaktivno dnevno sobo, ki jutri in v soboto ponuja sprostitev za vse playstation navdušence. »Brezplačno vstopite v čevlje najboljših in se pomerite v virtualnem košarkarskem dvoboju NBA 2022,« je pojasnil center manager Cityparka Andrej Ropret.

Del Streetyparkovega dogajanja je tudi ulična umetnost, v kateri najde mesto tudi  košarkarska kultura in dobi svoje platno. Za ljubitelje urbanega življenja in mestne podobe pisanih zidov bo v uličnih dnevih največjega nakupovalnega središča v Sloveniji mogoč ogled nastajanja grafita v živo, vse od začetne skice pa do končne umetnine. Izpod rok profesionalnega ustvarjalca in ilustratorja Azrama boste priča njegovemu unikatnem slogu, ki vas zagotovo ne bo pustil ravnodušne. Pridružite se mu jutri inv soboto, med 16. in 19. uro pred glavnim vhodom Cityparka.

Za še slajše vzdušje pa v sodelovanju s Hervisom poteka tudi Streetyparkova edinstvena nagradna igra, kjer bodo kot glavno nagrado podelili uradno žogo evropskega prvenstva v vrednosti 130 evrov. Sodelujete tako, da preizkusite svoje košarkarske spretnosti izven navijaških okvirjev. Pridite in preverite, koliko od 5 metov zadenete na koš. Nagradna igra in tekmovanje bosta potekala pod vodstvom animatorja akrobatske skupine Dunking Devils jutri med 16. in 20. uro ter v soboto med 11. in 20. uro.

Obisk našega največjega nakupovalnega središča je kot nalašč za ohladitev v vročih poletnih dneh, ki se počasi iztekajo. Naj bo dan, preživet v Cityparku, pravo doživetje. V več kot 120 trgovinah in lokalih najdete vse zase in za svoje bližnje ter pestro izbiro šolskih potrebščin. Med nakupovanjem se lahko okrepčate ob pijači ali okusni kulinariki. Ali pa se preprosto odločite za druženje v prijetnem ambientu modernega nakupovalnega središča.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.