Michelin v torek razkriva prejemnike Michelinovih zvezdic v Sloveniji

0
947

Michelin Guide bo predstavil svoj ikonični vodnik, ki prvič v svoji zgodovini prinaša seznam najboljših slovenskih restavracij. Kdo bo prvi prejemnik Michelinove zevzdice v Sloveniji? Katere so slovenske restavracije bodo Michelinovi inšpektorji uvrstili v Michelinov vodnik?

Preverite vse ocene slovenskih restavracij na enem mestu! Michelin, Gault & Millau, Siol, vivi.si, Mladina in The Slovenia Restaurant Awards 2020 tukaj.

Na odgovore bomo morali počakati do torka, 16. junija ob 11. uri, ko bo preko družbenih medijev potekala slavnostna podelitev Michelinovih zvezdic v Sloveniji. V torek bo francoski vodnik Michelin razkril katere so najboljše slovenske restavrcije po njihovem mnenju in presoji.

Spoznajte najboljše slovenske restavracije po izboru The Slovenia Restaurant Awards tukaj, ki so med favoriti za Michelinovo zvezdico v Sloveniji.

Razkritje najboljših slovenskih restavracij v Michelinovem vodniku in virtualna podelitev Michelinovih zvezdic v Sloveniji

Razglasitev rezultatov ocenjevanja slovenskih restavracij bo izvedena upoštevajoč nove varnostne in higienske standarde, ki veljajo pri organizaciji dogodkov. Potekala bo v živo iz Ljubljane v torek, 16. junija ob 11. uri, kjer se bodo zbrali v vodnik uvrščeni kuharski mojstri in mediji, ter Pariza.

Vabimo vas, da si dogodek in uvrstitev slovenskih restavracij v Michelin Guide ogledate prek nove spletne strani www.tasteslovenia.si ali FB profila Slovenia info.