Svetovno prvenstvo v odbojki 2022 v Cityparku

0
421

V Cityparku je od 16. avgusta na ogled razstava fotografij, ki so jo pripravili v sodelovanju z Odbojkarsko zvezo Slovenije. Razstavljene so fotografije najboljših slovenskih odbojkarjev iz Evropskega prvenstva 2021 ter Lige narodov 2021 in 2022. Na ogled sta tudi dresa reprezentantov Tineta Urnauta in Jana Kozamernika.

S tem dogodkom Citypark obeležuje začetek svetovnega prvenstva v odbojki za moške, ki ga letos gosti tudi Slovenija. Ogled razstave je možen vse do konca svetovnega prvenstva. Preko Cityparkovih družbenih omrežij boste lahko v nagradni igri osvojili tudi karte za ogled tekem v ljubljanski dvorani Stožice.

Obisk našega največjega nakupovalnega središča je kot nalašč za ohladitev v vročih poletnih dneh, ki se počasi iztekajo. Naj bo dan, preživet v Cityparku, pravo doživetje. V več kot 120 trgovinah in lokalih najdete vse zase in za svoje bližnje ter pestro izbiro šolskih potrebščin. Med nakupovanjem se lahko okrepčate ob pijači ali okusni kulinariki. Ali pa se preprosto odločite za druženje v prijetnem ambientu modernega nakupovalnega središča.

Nakupovalno središče Citypark upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers. Citypark, ki letos praznuje 20. rojstni dan, je z več kot 120 trgovinami in lokali največje nakupovalno središče v Sloveniji. Ponuja najprestižnejše blagovne znamke, zagotavlja najvišjo kakovost storitev in postavlja modne trende. V letu 2019 ga je obiskalo več kot 9 milijonov ljudi, zanje so pripravili približno 250 dogodkov. Citypark je eno od petih nakupovalnih središč, ki jih v Sloveniji upravlja družba SES Center Management. Več informacij na www.citypark.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria. Več informacij na www.ses-european.com.