Nova terasa v prestolnici – Poletna terasa City Hotela

0
60

Dobrodošli na novo odprti poletni terasi City Hotela Ljubljana s čudovitim razgledom na Ljubljanski grad, ravno prav visoko nad mestnim vrvežom. Uživajte v bogatem hotelskem zajtrku, okusnem kosilu ali svoji najljubši pijači, v objemu zelenja. Postanite del poletnih zgodb City Hotela na City Terasi. Odprto za hotelske goste in za javnost!

Vaša nova točka za druženje to poletje

V začetku junija je ekipa City Hotela Ljubljana otvorila poletno sezono na terasi s stilom. Ob tej priložnosti so pripravili nove City koktajle, ki z omamnimi in lahkotnimi okusi utelešajo okuse poletja, z akustičnim koncertom pa je blestela mlada pevka Leja Zupan Debelak, bolj poznana pod umetniškim imenom @musicbyleya.

Izredno veseli smo, da je dogodek pritegnil ne le hotelske goste, pač pa tudi Ljubljančane, katerim želimo sproščen ambient terase bolj približati.Z organizacijo tematskih večerov bomo nadaljevali skozi celotno poletje; že kmalu bomo lahko delili več o prihajajočih dogodkih ob letošnjih športnih spektaklih,” je povedala Špela Gorše Škof, vodja marketinga.

Terasa nudi intimno in sproščujoče vzdušje, idealno za sprostitev po napornem dnevu ali uživanje v brezskrbnem večeru s prijatelji. S svojimi panoramskimi razgledi in umirjenim okoljem se pripravlja, da postane priljubljena točka tako za obiskovalce kot za domačine. Terasa City Hotela Ljubljana izstopa kot vrhunska destinacija, ki ponuja ne le čudovite razglede, temveč tudi živahno družabno sceno s serijo prihajajočih tematskih večerov in dogodkov.

Ne glede na to, ali uživate v slastnih osvežilnih koktajlih, poslušate živo glasbo ali preprosto občudujete osupljive razglede, terasa City Hotela Ljubljana ponuja nepozabno izkušnjo. Je resnično ena najboljših teras v Ljubljani, ki ponuja popolno mešanico slikovite lepote, sprostitve in živahne zabave.

Prizorišče za vaš naslednji dogodek?

City terasa ponuja umik od mestnega vrveža in predstavlja zeleno oazo sredi prestolnice.

Navdih za njeno ureditev smo črpali iz naravne lepote Ljubljane in s posebnimi dodatki kot so bela vrtnica Ljubljana, značilna ljubljanska klopca in priljubljena “selfie točka” z Rogovim kolesom in pogledom na Ljubljanski grad, ” je tudi dodala Špela Gorše Škof.

Prepustite se čarom te poletne terase – tudi kot zunanji gost lahko uživate v hotelskem zajtrku z razgledom, osvežilnih pijačah City bara ali pa na njej organizirate svoj naslednji dogodek.
Mala terasa, spodaj Ljubljana – popolno prizorišče za zasebna druženja, poslovne dogodke, romantične večere ali pa zgolj sproščeno preživljanje časa s prijatelji in družino.

Nekaj fotografij z otvoritve poletne terase City Hotela