Nova slovenska serija Skrito v raju navdušuje!

0
369

Na POP TV se je 5. 2. 2024 začela predvajati nova serija Skrito v raju. Že prvi teden je požela ogromno navdušenje, prvi del si je ogledalo kar 44% gledalcev in gledalk. Serija je na sporedu vsak dan med ponedeljkom in petkom ob 20. uri na POP TV. V glavnih vlogah navdušujeta Matej Zemljič in Gaja Filač.


Snemanje serije Skrito v raju se je začelo že leta 2022, pri čemer so ustvarjalci zgodbo postavili v idilični kamp ob morju, imenovan Kamp Paradiso. Prostor, kjer je nastajal kamp, je bil v osnovi gozdiček ob morju, ki se je s svojo morsko kuliso, obalo in krasnimi borovci izkazal za odličen prostor, na katerem so zrasli šotori in prikolice. Za ureditev kampa, oziroma snemalnega prostora, so potrebovali kar 2 meseca. Ekipa je ustvarila prav takšen kamp, kot ga imamo v spominu z naših dopustovanj, so zapisali na portau 24ur.

Zdaj, ko je serija končno izšla, lahko gledalci spoznajo glavna lika: Marka Steinera, ki ga upodablja Matej Zemljič, ter Laro Dolenc, ki jo igra Gaja Filač. Pričakovano se lika zaljubita, a v romantičnem morskem okolju serija dobi še poseben čar.

Snemanje na morju je prineslo čisto drugačno počutje in dinamiko. Ekipa je skupaj jedla obroke, se med premori kopala v morju in po snemanju skupaj posedala na obali, organizirali so košarkarske tekme, družno praznovali rojstne dneve. Vse skupaj je dišalo po nostalgični poletni koloniji, ki je pripeljala tudi do kakšne sveže morske ljubezni,” je povedala kreativna producentka Katja Černela.

Serijo so snemali več kot 250 dni, približno 140 dni v Ljubljani in nekaj več kot 100 dni na morju.Serije ja torej razpeta med dvema lokacijama. Kampom Paradiso na morju, kamor se naši novi junaki zatekajo pred vsakodnevnimi obveznostmi, in Ljubljano, prestolnico, kjer potekajo umazane zgodbe medicinske mafije.

 “Ker je bila lokacija dve uri oddaljena od Ljubljane, je to zahtevalo hipna in dnevna prilagajanja logistike. Šele po začetku projekta smo se zavedali, da smo poleg produkcije, postali še turistična agencija, saj je bilo treba glede na filmski plan dnevno usklajevati tudi prenočišča, menjave ekipe, organizirati prevoze, prehrano … Torej vse to, kar je ključno, da se je ekipa dobro počutila in potem lahko odlično opravila svoje osnovno delo, to je svoj vizualni prispevek k 150 delom nove dnevne serije na POP TV,” je še poudarila Katja.

V seriji pa poleg Lare Dolenc in Mateja Zemljiča igrajo tudi Sabina Kogovšek (igra dr. Julijo Steiner Kramarič), Melani Mekicar (igra Nino), Aleš Valič (igra dr. Edvarda Steinerja), Blaž Valič (igra Davida Kramariča), Mei Rabič (igra Elo Kramarič), Tanja Potočnik (igra Jano Dolenc), Aleksandra Balmazović (igra Nado Bučar), Primoža Vrhovec (igra Renata Stražarja), Sandra Debelak (igra Ines Stražar), Gaber Kristjan Trseglav (igra Franka Kovača), Vesna Pernarčič (igra Meri Kovač), Mila Peršin (Saška Kovač), Patrik Novak (igra Kevina Kovača), Alen Šalinović (igra Hrvoje Hrvatina), Matino Antunović (igra Dina).

Ljubezenska serija s pridihom humorja in zapletov

Priznani ljubljanski kirurg Edvard Steiner, ki ga odlično upodablja Aleš Valič, in njegov vnuk Mark Steiner, v čigar čevlje je stopil izklesani Matej Zemljič, sta prepričana, da ju čaka nepozabno poletje. A Marka že takoj ob prihodu zadene Kupidova puščica. Zagleda se v privlačno in sproščeno Laro Dolenc, ki jo je vrhunsko poosebila ena in edina Gaja Filač. Tako v idiličnem kampu vzplamtijo že prve iskrice, a pot do ljubezni bo še dolga in napeta. Skrivnosti, ki ji skriva globina morja, bodo prej ali slej priplavale na površje. Bo ljubezni uspelo premagati vse izzive in ovire?

Gledalce je serija popolnoma navdušila in z nestrpnostjo pričakujejo nove dele. Med drugim so se gledalci oglasili tudi na spletnih portalih in tako pohvalili serijo.

Jaz pa sem vesela, da je končno nekaj slovenskega in imamo hudo dobro ekipo igralcev in vse kar paže zraven. Snemanje v dveh krajih, prepričljivi igralci, super znanje. Pohvalno, še tako naprej se trudite. Hvala vam.

Meni je za sprostitev super, rada pogledam!

Super serija, tako smo mi včasih preživljali počitnice v kampih. Bilo je najlepše, tega se ne da opisati.