Brazilka je nova izbranka Gorana Dragića

0
394

Kdo je nova ljubezen Gorana Dragića? Na Instagramu je slovenski košarkarski zvezdnik delil fotografijo s svojo novo izbranko, potrjujoč, da je ponovno zaljubljen. Kdo je torej ta srečnica, ki je osvojila srce Dragića? To je Greice Murphy, poznana po svojem podjetniškem duhu kot ustanoviteljica in direktorica podjetja, investitorka, filantropinja ter ponosna mati dveh sinov.

Goran Dragić je konec lanskega koledarskega leta sporočil, da zaključuje svojo bogato športno pot. Sedemintridesetletni nekdanji košarkar je tudi po koncu kariere ostal v Miamiju, kjer si je v zadnjih letih ustvaril dom. O ločitvi od nekdanje žene Maje, s katero imata dva otroka, nikoli ni kaj precej govoril zdaj pa je znova našel srečo v ljubezni. Že pred tedni se je na Floridi v družbi postavne svetlolaske udeležil slavnostnega dogodka ob zaključku kariere nekdanjega soigralca v klubu Miami Heat Udonisa Haslema, kar so v svoj objektiv ujeli tudi fotografi, zdaj pa je Dragić vse skupaj le še potrdil z objavo fotografije v objemu z novo izbranko na njegovem Instagram profilu. Gre za Američanko Greice Murphy.

Slika z dogodka ob zaključku kariere nekdanjega soigralca v klubu Miami Heat Udonisa Haslema. Goran Dragić v družbi svetlolase lepotice Greice Murphy.

Greice je sicer po rodu Brazilka, direktorica podjetja, investitorka in mati dveh sinov, Lucasa in Nicholasa. Za zdaj še ni jasno, kako resno je med njima, a glede na to, da se je Goran že pojavil v javnosti s prelestno lepotico, bi morda vseeno lahko sklepali, da mu veliko pomeni.

V opisu njenega Instagram profila je prav tako moč najti povezavo do njenega zdravstvenega podjetja, ki skrbi za zagotavljanje nege na domu pomoči potrebnim. Tam je mogoče prebrati, da je Dragićeva izbranka kot 23-letno dekle prispela iz Brazilije v Ameriko, s seboj pa imela le tri kose prtljage in babičin rožni venec. “Ni govorila angleško, v Atlanti ni imela prijateljev ali družine, vendar je imela velike sanje.”

V Ameriko ni prišla “samo zato, da bi poskusila uresničiti ameriške sanje ali biti poklicno uspešna. Sem sem prišla, da bi kaj spremenila. Sledila sem temu, zaradi česar sem bila postavljena na ta svet  pozitivno vplivati na življenja, ki se jih dotaknem.”

Fotografija, ki je potrdila Dragićevo novo izbranko.