ESCAPE ROOM ENIGMARIUM®

0
599

Si že odigral najbolj priljubljeno pustolovsko igro, kjer si TI v glavni vlogi?

Enigmarium® “Extraodinary Experience” ponuja raznoliko paleto globoko poglobljenih pobegov iz sob v Ljubljani. Te izkušnje združujejo izzive za možgane s privlačnimi pripovedmi, ki izhajajo iz mitov in legend mesta. Najnovejši dodatki njihovi ponudbi vključujejo “Ko vzide polna luna: VOLKODLAKOVA VRNITEV” in “Izgubljena podmornica: OPERACIJA POVODNI MOŽ“, ki obljubljata filmsko in napeto doživetje, kjer udeleženci prevzamejo vodilne vloge.

Nahaja se v nedavno razširjenem 350 m2 centru pobega na Trdinovi ul. 4, Enigmarium® zadovolji skupine različnih velikosti, kar ga naredi idealnega za aktivnosti za krepitev ekip, fantovščine ali poslovna srečanja. Poleg iger pobega lahko obiskovalci izberejo tudi skupne aktivnosti, kot je “Winesperience Art“, ki združuje degustacijo vin s slikanjem, ali “the Escape Work(shop)“, kjer se skupine naučijo, kako vključiti elemente igric v resnične situacije za krepitev sodelovanja in zabave.

Za tiste, ki imajo radi zunanje pustolovščine, Enigmarium® ponuja “Odkleni® Ljubljano“, igrificiran ogled mesta, ki obljublja zabavno izkušnjo pri tradicionalnem ogledu znamenitosti. Udeleženci raziskujejo znamenitosti Ljubljane, rešujejo uganke in se poglobijo v njeno zgodovino, medtem ko uživajo v kakovostnem času z družino, prijatelji ali sodelavci.

Ne glede na izbiro, Enigmarium® zagotavlja pobeg od običajnega. Zberite svojo ekipo in rezervirajte svojo izjemno izkušnjo zdaj tako, da pokličete +386 31 33 44 88.

Pobegni od dolgčasa in se spremeni v detektiva, vohuna ali tajnega agenta. Postani heroj in reši svet v nori pustolovščini v eni od najbolj priljubljenih iger »soba pobega« v Enigmariumu® v Ljubljani. 

Priljubljene in večkrat nagrajene igre Enigmarium® odlikuje odličen »game flow« ter unikatne preizkušnje, ki jih ni moč videti nikjer drugje, zasnovane na simbolni ravni in tako, da vsak pride na svoj račun. Skrbno zasnovan dramaturški lok ter zgodba te držita v napetosti do zadnje sekunde.

Tu so tudi najprijaznejši »gamemasterji«, ki priskočijo na pomoč in poskrbijo, da se tvoj  zmenek, praznovanje rojstnega dne, ali originalen teambuilding, kjer se ekipa še bolj  poveže, spremeni v dogodek, o katerem boste še dolgo govorili!  Že veste, kje boste praznovali rojstni dan ali organizirali zabavo?

Preveri zakaj so igre Escape Room Enigmarium tako priljubljene in rezerviraj termin: pozabi na običajno –  pripravi se na izjemno! 

Še namig: tudi z darilnim bonom Enigmarium® ne moreš zgrešiti – namesto stvari raje podari nepozabno dogodivščino.      

Zberi ekipo dveh po petih igralcev in se pridi igrat!

PODATKI:

Igra je primerna za 2 -5 igralcev, igra pa lahko tudi do 25 igralcev (po 5 na posamezno igro) na lokaciji Trdinova 8 v centru mesta.

CENA za ekipo (2-5 oseb): 60€

Termini: vsak dan med 9.00 in 21.00 (vsaka od iger na vsaki dve uri)

Trajanje: 1 ura igre + cca pol ure uvodni nagovor in zaključek

BOOKING:

Predhodne rezervacije vsaj 4 ure pred začetkom termina:  031 33 44 88,  [email protected] ali spletne rezervacije na http://www.escape-room.si