Nova poslovalnica Slowatch 1991 v centru Ljubljane

0
132

Podjetje Slowatch, specializirano za prodajo ur in nakita, je odprlo popolnoma novo poslovalnico Slowatch 1991 v središču Ljubljane. Trgovina nadaljuje tradicijo uglednega slovenskega podjetja in je dokaz uspešnega poslovanja. Prav tako je to še ena prijetna pridobitev in del bogate ponudbe v Ljubljani.

Na ugledni lokaciji na Wolfovi ulici 6 v Ljubljani je zaživela nova trgovina Slowatch 1991. Ta posebna prodajalna se nahaja v zgodovinski hiši, ki je nekdaj gostila Primicovo Julijo, inspiracijo slavnega dr. Franceta Prešerna, avtorja priljubljenega Sonetnega venca. V svojem elegantnem prostoru, ki se razprostira na več kot 160 kvadratnih metrih, ponuja izbor vrhunskih ur in nakita priznanih svetovnih blagovnih znamk, med katerimi najdemo Breitling, Chopard, Certina, Gucci, Hamilton, Hublot, Jaeger – LeCoultre, Longines, Mido, Omega, RADO, TAG Heuer in Tissot.

Poleg že omenjenih blagovnih znamk, bo kmalu naši ponudbi pridružena tudi prestižna italijanska hiša nakita – Damiani, ki letos praznuje stoletnico svojega obstoja. Damiani je svetovno priznan po izjemni obdelavi diamantov, ki krasijo njihove unikatne izdelke, in je prejemnik kar 18 nagrad Oscarji za nakit.

Vabljeni, da obiščete njihovo novo prodajalno na Wolfovi ulici 6 v Ljubljani, kjer lahko izberete izjemne kose nakita in ur, ki bodo vašemu vsakdanu dodali pridih elegance in prestiža. Odprti so od ponedeljka do petka med 9:00 in 19:00 ter ob sobotah med 9:00 in 15:00.