Picerija Parma praznuje 50 let svojega delovanja

0
95

Parmi je ikonična picerija v Ljubljani, ki se ponaša z nazivom prve picerije v Ljubljani, Sloveniji in tudi Jugoslaviji, ki je odprta že od leta 1974. Njihova zgodba sega v čase, ko je bila picerija še redkost v slovenski prestolnici, in od takrat naprej so postali nepogrešljiv del ljubljanske kulinarične krajine. Letos praznujejo abrahama – kar 50 let!

Za mnoge Ljubljančane in obiskovalce mesta je picerija Parma več kot le picerija; je simbol druženja, odlične hrane in udobnega ambienta. Njihova ponudba sega od klasičnih pic s tankim testom, bogatih z najboljšimi sestavinami, do inovativnih kombinacij, ki zadovoljijo še tako zahtevne gurmane.

Ko stopite v Parmo, vas pričaka prijetna atmosfera, kjer se tradicija in sodobnost prepletata v popolno harmonijo. Vsak grižljaj njihovega okusnega testa, ki je ravno prav hrustljavo na robovih in mehko v sredini, vas popelje na kulinarično potovanje, polno okusov in vonjav.

Skozi leta so si pridobili zveste stranke, ki se vedno znova vračajo po njihove okusne in kakovostne jedi.

Vse najboljše za 50. rojstni dan!

Parmi iskreno čestitamo ob njenem 50. rojstnem dnevu! Petdeset let predstavlja dolgo in bogato zgodovino, polno okusov, zgodb in nepozabnih trenutkov za vse tiste, ki so del te ikonične picerije.

V petdesetih letih so iz zasebne picerije zrasli v eno najbolj prepoznavnih kulinaričnih in nostalgičnih lokacij v Ljubljani, ki navdušuje s svojimi okusi in prijetnim vzdušjem.

Ob tej priložnosti se lahko vsi ljubitelji Parme veselimo še mnogih prihodnjih let odlične hrane, druženja in nepozabnih trenutkov v tej ljubljanski piceriji.

Bili smo na praznovanju

Svoj okrogli rojstni dan pa je Parma proslavila v stilu. V četrtek, 18. aprila, je bila picerija Parmi v Ljubljani prizorišče posebnega praznovanja ob njeni 50. obletnici. Ob tej priložnosti so organizirali pevski in glasbeni program, ki je obogatil vzdušje in dodal prav poseben čar dogodku.

Kot se za picerijo Parmi spodobi, so bile glavne zvezde praznovanja seveda njihove okusne pice. Gostje so lahko uživali v najrazličnejših okusih pic, ki so postale zaščitni znak Parmi že od leta 1974. Okusne kombinacije sestavin na slastnem testu so navdušile vse prisotne.

A praznovanje ni bilo popolno brez sladkega zaključka. Gostje so se za konec posladkali še s slastno torto, ki je bila pravo kulinarično presenečenje.

S praznovanjem svoje 50. obletnice je Parmi dokazala, da ostaja trdno zasidrana v srcih svojih gostov. Navdušenje nad kakovostno hrano, prijetno družbo in edinstveno vzdušje, ki ga ponuja Parmi, ostaja nespremenjeno že pet desetletij.