Nova dm prodajalna na Gosposvetski v Ljubljani

0
112

Včeraj, 22. 4. 2024, se je na Gosposvetski ulici v Ljubljani slavnostno odprla nova dm drogerie markt poslovalnica. Nahaja se v pritličju na novo zgrajenega večnamenskega kompleksa Schellenburg.

Za vas je DM pripravil številne ugodnosti

Oglejte si letak otvoritvenih ugodnosti

  • V ponedeljek, 22. aprila in torek 23. aprila, boste ob nakupu v vrednosti nad 30 € prejeli 15% popust, ob nakupu nad 20 € pa bodo vse stranke prejele darilo
  • Od ponedeljka, 22. aprila, do torka, 30. aprila, boste lahko izbirali med številnimi izdelki 1+1 ali 2+1 gratis. 

DM – Drogerie Markt

DM je kratica, ki se pogosto uporablja za označevanje drogerijskih trgovin, ki nosijo ime “DM – Drogerie Markt”. Gre za verigo drogerij, ki ponuja široko paleto izdelkov za osebno nego, kozmetiko, izdelke za dojenčke in otroke, prehranske dodatke ter druge gospodinjske potrebščine. DM je znan po svoji prisotnosti v več državah po svetu, vključno z Evropo, in je priljubljena destinacija za nakupovanje izdelkov za nego telesa in doma.

Palača Schellenburg

Palača Schellenburg v Ljubljani je zgodovinska zgradba, ki se nahaja v osrednjem delu mesta. Zgrajena je bila v 17. stoletju in je ena izmed najlepših baročnih palač v Ljubljani. Palača je bila prvotno last plemiške družine Schellenburg, po kateri tudi nosi ime. Danes je palača Schellenburg prenovljena in deluje kot večnamenski objekt – večstanovanjsko poslopje, prostor za trgovine ter za različne kulturne dogodke in prireditve. S svojo zgodovino in arhitekturno lepoto privablja številne obiskovalce in turiste.