Dva nova kviza od založbe The Slovenia – Zabava in znanje za vse generacije!

0
14

Založba The Slovenia, priznana mednarodna založba, ki je postavila nove standarde v izdajanju turističnih vodnikov in knjig o Sloveniji, ponosno predstavlja dve novi igri, ki bosta popestrili vaše poletne dni in večere – Kviz o Sloveniji in Pivski kviz.

Kviz o Sloveniji – Spoznajte svojo deželo kot še nikoli doslej!

Prvi v naboru novih iger je Kviz o Sloveniji, ki vsebuje 60 skrbno izbranih vprašanj o naši prelepi domovini. Ta kviz ponuja ne samo zabavo, ampak tudi bogato izobraževalno vrednost. Vsako vprašanje spremlja podrobna razlaga pravilnega odgovora, kar omogoča igralcem, da se resnično poglobijo v zanimiva dejstva o Sloveniji. Igra zajema širok spekter tematik – od zgodovine, kulture, geografije, kulinarike do naravnih znamenitosti.

Kviz je idealen za družine in prijatelje, saj ponuja priložnost za zabavno druženje in hkrati izobraževanje. Primeren je za vse starostne skupine, zato ga lahko vzamete s seboj na počitnice, piknik ali preprosto uživate v udobju svojega doma. Vsak igralec bo našel nekaj novega in zanimivega, medtem ko bo preizkušal svoje znanje o Sloveniji.

Pivski kviz – V sodelovanju z Beerway Slovenija

Drugi kviz je prava poslastica za vse ljubitelje piva in tiste, ki želijo postati pivski poznavalci. Pivski kviz, ustvarjen v sodelovanju z Beerway Slovenija, prinaša 60 kartic z vprašanji, ki raziskujejo fascinantna dejstva o pivu iz vsega sveta in seveda tudi o pivu v Sloveniji.

Ta kviz je več kot le igra – je prava pivska avantura. Vsako vprašanje je zasnovano tako, da razkriva zanimivosti in poglobljeno znanje o pivu, kar zagotavlja nepozabno izkušnjo za vse igralce. Pravilni odgovori so skrbno razloženi, kar omogoča, da se udeleženci igre naučijo nekaj novega in postanejo pravi strokovnjaki za pivo.

Kviz je idealen za zabavne večere s prijatelji, pivske degustacije ali kot zanimiv dodatek k pivskim festivalom. Poleg tega, da je poučen, prinaša tudi obilo smeha in veselja, saj se igralci med seboj preizkušajo v pivskem znanju.

Zakaj izbrati kviza založbe The Slovenia?

Založba The Slovenia je znana po svoji zavezanosti kakovosti in inovativnosti. Njihovi vodniki in knjige so postali nepogrešljiv del kulturnega in turističnega življenja, zdaj pa svojo ponudbo dopolnjujejo z dvema kvizoma, ki sta popolna poletna novost na slovenskem trgu. Kviz o Sloveniji in Pivski kviz sta zasnovana tako, da bosta navdušila tako domače kot tuje ljubitelje kvizov, ter pripomogla k širjenju znanja in ljubezni do naše dežele in njene bogate pivske tradicije.

Oba kviza sta že na voljo v spletni trgovini The Slovenia in Slovenika, kmalu pa ju boste lahko našli tudi na policah vaših najljubših trgovin. Ne zamudite priložnosti, da obogatite svoje poletne dni z novo izobraževalno in zabavno izkušnjo, ki jo prinašata kviza založbe The Slovenia.

Slovenija je dežela, ki s svojo lepoto, kulturno dediščino in gostoljubnostjo navdušuje vse, ki jo obiščejo. Nova kviza založbe The Slovenia sta zasnovana prav z namenom, da to ljubezen do naše dežele širita med ljudi in jih spodbudita k odkrivanju njenih številnih zakladov. Naj kviza postaneta nepogrešljiv del vaših družinskih srečanj, prijateljskih večerov in vsakega trenutka, ko si želite nekaj novega in zanimivega.

Pridružite se nam v tej novi, vznemirljivi avanturi in se preizkusite v znanju o Sloveniji in pivu. Vabljeni, da odkrijete svet kvizov založbe The Slovenia, kjer se zabava in znanje združita v popolno harmonijo. Ker ljubezni do Slovenije pač nikoli ni dovolj!