Brezplačne lučke v Cityparku

0
51

Pred poletno vročino se lahko skrijete v naši prijetno ohlajeni nakupovalni destinaciji Cityparku, kjer boste našli vse, kar potrebujete za udobno in zabavno preživljanje vročih dni. Ta mesec in avgusta vas bomo vsako sredo po 16. uri  obdarili z brezplačnimi poletnimi osvežitvami.

Pridite pred trgovino Interspar, kjer vas bodo razvajali z okusnimi sladolednimi lučkami, ki bodo poskrbele za sladko osvežitev. Za tiste, ki si želijo osvežitev v tekoči obliki, pa bomo poskrbeli z ohlajenimi pijačami, ki bodo potešile vašo žejo.

Medtem ko se vi hladite in uživate v poletnih dobrotah, lahko izkoristite priložnost za nakupovanje, srečanje s prijatelji ali preprosto sproščanje v prijetnem ambientu. Ne zamudite te priložnosti za prijetno preživljanje sredinih popoldnevov v naši največji nakupovalni destinaciji. Hkrati lahko še ujamete poletna znižanja, da lahko brezskrbno odhitite na težko pričakovane počitnice z novimi kopalkami, poletnimi oblekicami, pisanimi čevlji, senčnikom in sončno kremo v novi torbici.

Ta mesec in avgusta vas bomo ob sredah od 16. ure dalje obdarili z brezplačnimi poletnimi osvežitvami
Poleg tega lahko v Cityparku uživate v številnih trgovinah, restavracijah in kavarnah, ki ponujajo pestro izbiro izdelkov in storitev (Foto Robert Krumpak)