Dan miganja ZAME – Arboretum Volčji potok

0
523

V Arboretumu Volčji potok se bo v soboto, 17. septembra 2022, odvil največji dogodek zavarovalnice Generali v tem letu pod imenom Dan miganja ZAME. Za ljubitelje aktivnega življenja se obeta največja rekreacija na prostem, saj se bo na glavnem odru zvrstilo 11 vadb. Pridružite se pozitivnemu aktivnemu vzdušju in pomigajte z vadbami, kot so Bootycamp, Hiit, Zumba ter ostale. Na sporedu bo tudi pestro spremljevalno dogajanje, glasbeni program, zabavne aktivacije, nagradne igre in nastop energičnega raperja Roka Terkaja – Trkaja

Prvotno Migimigidan, danes Dan miganja ZAME, bo zavarovalnica Generali kot generalni pokrovitelj v Arboretumu Volčji Potok letos organizirala že četrtič in prihaja v povsem novi podobi. V čast 25-letnici delovanja zavarovalnice Generali na slovenskem trgu so za vas pripravili pravi maraton miganja. Na glavnem odru se bo zvrstilo kar 11 vadb, vzdušje na dogodku pa bo predvsem zabavno, veselo, nasmejano in nadvse aktivno.

Na glavnem odru bodo za vadbo, motivacijo in dobro voljo skrbeli Patricia Pangeršič, Petra Parovel, Jan Kovačič, Anže Spreizer, Nuša Gnezda, Zumbalisious Crew in Vitka Ritka. Udeležencem bodo na voljo različne 25-minutne vadbe, ki se bodo zvrstile ena za drugo, poleg tega pa bodo poskrbeli tudi za izvrstna predavanja strokovnjakov s področja športa, prehrane, zdravja in splošnega dobrega počutja.

Na dogodek se lahko prijavite preko spletnega obrazca tukaj. Tisti, ki boste pohiteli in se včlanili v program Generali ZAME na tej povezavi, pa čaka brezplačna vstopnica zase in otroka do 14. leta starosti ter prijetno presenečenje. S prijavo v program Generali ZAME in aktivacijo kupončka na tej spletni strani boste prejeli vstopnico s kodo, ki jo predložite na vhodu dogodka. Število vstopnic je omejeno, zato je vredno pohiteti in si zagotoviti mesto med najboljšo ekipo trenerjev in motivatorjev v Sloveniji.  

Migimigi dan poteka že štiri leta zapored, tradicionalno v zelenem okolju Arboretuma Volčji Potok, z izjemo leta 2020, ko je bilo zaradi pandemije prirejeno on-line. Vrhunska imena iz sveta športa, psihologije in prehrane, Migimigi ambasadorji ter številni obiskovalci so v preteklih letih na noge dvignil cel Arboretum, se družili, fotografirali, zabavali in se smejali. Končna odločitev je le ena – doživetje se bo preprosto moralo ponoviti, zato že nestrpno pričakujejo prenovljeno podobo največje rekreacije na prostem.