Slovenia Wonders – predstavitev čudes slovenskih destinacij

0
876

Kljub sedanjemu stanju v državi se (še) ne damo, turizem je – vsaj na internetu – še kako živ in ljudje si bolj kot kadarkoli želijo planirati nova doživetja – prav za vse čute!

Prijavite se na brezplačno predstavitev slovenskih destinacij in začutite njihova čudesa skozi vsa čutila tukaj.

Vabimo vas, da se nam pridružite na brezplačni predstavitvi kako lahko turist danes ali v v bližnji prihodnosti doživi posamezno slovensko destinacijo. Destinacije bodo predstavljene skozi vsa čutila, ki jih razvijamo tudi na daljavo: da vidijo, se dotaknejo, vohajo, slišijo, okusijo, pa tudi celovito izkusijo (šesti čut).

Projekt delno financira EU, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Spletna stran EKP v Sloveniji je dostopna tukaj.

Prijavite se na brezplačno predstavitev slovenskih destinacij in začutite njihova čudesa skozi vsa čutila tukaj.

Vabimo vas na serijo štirih webinarjev, kjer bomo predstavljali čudesa Slovenije po posameznih regijah, in sicer: Alpska, Termalno Panonska, Ljubljana in Osrednja ter Mediteransko-kraška Slovenija. Prijave so odprte tukaj.

Na prvem webinarju bomo predstavljali Alpsko Slovenijo, kjer se nam bodo pridružili predstavniki Turizma Kranjska Gora, LTO Rogla-Zreče, Razvojne agencije Savinjsko-šaleške regije, Turizem Bled in Javnega zavoda za turizem Doline Soče.

Na drugem webinarju bomo predstavili Ljubljano in Osrednjo Slovenijo, kjer bomo gostili predstavnike iz občine Idrija, Ljubjane, Kamnika, Grosuplja in Bele Krajine.

Na tretjem zadnjem webinarju bomo predstavili Mediteransko-kraško Slovenijo, z nami pa bodo občine Portorož, Brda in Vipavska Dolina.

Na četrtem in zadnjem webinarju sklope predstavitve čudes Slovenije bomo predstavili Termalno Panonsko Slovenijo, kjer bomo gostili predstavnike iz občine Celje, Podčetrtek in Novo mesto, Zavoda za turizem Šaleške doline, Krškega in Sevnice.

Prijavite se na brezplačno predstavitev slovenskih destinacij in začutite njihova čudesa skozi vsa čutila tukaj.

Več o projektu Čudesa Slovenije

Projekt Čudesa Slovenija bazira okoli razvoja projekta integriranega turizma (ITP), ki bo predstavil najboljše iz Slovenije na enem mestu, tako za tuje turiste kot domačine. Obiskovalci bodo Slovenijo dobesedno lahko začutili skozi vseh pet čutov na enem mestu, poleg tega pa bodo našli tudi dodatne informacije o osebnem obisku številnih čudovitih znamenitosti države – vse to je le malo stran in do njih lahko hitro pridete zahvaljujoč majhna velikost.

Več informacij o projektu lahko najdete, tukaj.

Spremljajte čudesa Slovenije tudi na Instagramu: