Trajnostna slovenska poslovna darila za skok v 2023

0
1372

Bliža se mesec obdarovanj, kar pomeni, da večina podjetij razmišlja o poslovnih darilih za svoje poslovne partnerje. Ali že veste kaj jim boste ponudili? Pri mednarodni založbi The Slovenia smo za vas pripravili seznam najboljših poslovnih daril za vaše poslovne partnerje. Izstopajte letošnje leto pri izbiri poslovnih daril in presenetite svoje poslovne partnerje z unikatnimi poslovnimi darili, ki so bila narejena v Sloveniji.

Še niste pripravili drobnih pozornosti za obdarovanje svojih najdražjih? Bi zato, da ste uspešno prebrodili leto, radi nagradili sebe? Ne skrbite, to so le sladki problemi, ki imajo še slajšo, pa tudi trajnostno, rešitev.

Letni planer za trajnostno življenje

Darilni paket letnega planerja za trajnostno življenje 2023 s priloženim paketom slastnih pralinejev, kateri okusi so bili  usklajeni z dr. Janezom Bogatajem, bo vaše najljubše popeljal v zeleno obarvano in sladko popotovanje leta 2023 z okusi valov jadranskega morja, svežine alpskih vršacev in bujnih panonskih nižin. Naj bo leto 2023 ustvarjeno za skoke v neznano, za ustvarjenje nepozabnih spominov, dokončanje nedokončanega in najslajša presenečenja!

Darilni paket vsebuje:
– kolekcijo slastnih 9 pralinejev osupljivih in brbončicam mamljivih kreacij,  ustvarjenih posebej za blagovno znamko The Slovenia skupaj z dr. Janezom Bogatajem v lični leseni darilni embalaži,

– unikatni in edinstveni planer za trajnostno življenje 2023 z bombažno-laneno prevleko natisnjen na 100 % recikliranem papirju in podpiranjem poslanstva PlanetCare, da mikroplastika ne zaide v naravo. Za spodbudo k trajnostnemu načinu življenja ima planer vključen tedenski namig ali navdih za zelen in v prihodnost usmerjen način življenja, s kotičkom za zapisovanje hvaležnih misli.

Cena darilnega paketa: 39,99€  (redna cena: 46,49 €)
Obiščite THE SLOVENIA SHOP

https://www.facebook.com/THESLOVENIA/videos/2091966694375602/?v=2091966694375602

Prispevaj svoj delček v mozaik trajnostnega ravnanja! Zemlja nam bo hvaležna, hvaležni pa bodo tudi prejemniki edinstvenega darila za pozoren in nežen skok v vse lepo, kar s seboj prinaša leto 2023. Z veseljem vam pripravimo ponudbo, ki bo ustrezala vašemu podjetjem. Pišite na [email protected] in vam z veseljem pomagamo.

Prijazen pozdrav

Ekipa THE Slovenia