Najboljša poslovna darila za vaše poslovne partnerje v letu 2023

0
935

Pri mednarodni založbi The Slovenia smo za vas pripravili seznam najboljših poslovnih daril za vaše poslovne partnerje. Izstopajte pri izbiri poslovnih daril in presenetite svoje poslovne partnerje z unikatnimi poslovnimi darili, ki so bila narejena v Sloveniji.

Knjiga Slovenija – 1000 razlogov za dopust doma

Knjiga Slovenija na skoraj 280 straneh vsebuje pregled številnih zanimivosti Slovenije in opisuje najkrajše poti do njih. Znamenitosti so razdeljene glede na razdelitev Slovenije na makroregije. Ob njih so tudi zemljevidi. Poleg Top 10 seznamov je knjiga razdeljena na štiri glavne slovenske regije (Ljubljana in Osrednja Slovenija, Alpska Slovenija, Sredozemska Slovenija in Kras, Termalna Panonska Slovenija). Znotraj vsake regije so najprej predstavljeni najbolj prepoznavni kraji, potem pa jim geografsko sledi naš izbor najbolj neverjetnih destinacij. Poleg tega je v njej predstavljenih 1000 razlogov, da Slovenci dopust preživijo v deželi na sončni strani Alp. Knjiga Slovenija je odlično poslovno ali promocijsko darilo. Več o knjigi si priberite tukaj.

Knjiga o slovenskih jezerih

Knjiga z naslovom The Slovenia Lakes je najlepša in najizvirnejša oda jezerom Slovenije. Knjiga je nastala izpod peresa slovenskega dekleta, ki se je odločilo obiskati vsa slovenska jezera s kolesom. Besedilo je v slovenskem in angleškem jeziku. Knjiga vam bo predstavila posebna slovenska jezera – taka v obliki srca, presihajoča jezera, podzemna jezera in najbolj zanimive zgodbe o jezerih. Poleg tega pa vam bo knjiga The Slovenia Lakes prestavila največje, najvišje jezero, najgloblje, najvišje in najnižje jezero v Sloveniji. Spoznajte vsa slovenska jezera v presežnikih in dobite navdih za vaš naslednji izlet po Sloveniji s tem unikatnim poslovnim darilom. Več o knjigi si preberite tukaj.

Darilni paket THE SLOVENIA BOX

Darilni paket THE SLOVENIA BOX pripoveduje o Sloveniji, okusi Slovenijo ter vidi najlepše in tudi najbolj skrito v Sloveniji. Razveselite svoje domače in tuje poslovne partnerje s tem unikatnim poslovnim darilom, ki odlično predstavlja Slovenijo. Lesena darilna škatla vsebuje:

  • najnovejšo knjigo o Sloveniji – drugo izdajo THE SLOVENIA BOOK mednarodne založbe The Slovenia;
  • temno čokolado s soljo, ročno izdelano v Sloveniji;
  • dve razglednici The Slovenia.

Knjiga o vinskih doživetjih po Sloveniji

Po skoraj desetletnem degustiranju vina in obisku edinstvenih destinacij po vseh treh slovenskih vinskih regijah in devetih vinskih okrajih smo končno spravili vse naše najljubše vinske izkušnje v eno priročno knjigo. Nagrajene letine, ekscentrični vinarji, očarljive vasi, degustacije grajskih vin, poroke iz pravljičnih vinogradov, nepozabne ture in še veliko več. Knjiga, ki predstavlja vinska doživetja po Sloveniji bo izvrstno novoletno poslovno darilo za vaše tuje poslovne partnerje, saj je na voljo tudi v angleškem jeziku. Več o knjigi si preberite tukaj.

Knjiga o Sloveniji – ženska izdaja

V počastitev mednarodnega dneva žensk smo ponosni, da vam lahko predstavimo novo omejeno izdajo 100 najboljših destinacij v Sloveniji. Ne samo, da ta posebna izdaja s trdimi platnicami razkriva, kako edinstvena je naša država, temveč vam knjiga z omejeno naklado ponuja 15 ekskluzivnih intervjujev in funkcij nekaterih najbolj vplivnih slovenskih žensk. Te ženske so: Ajša Vodnik, Ana Roš, Danica Purg, Irena Kos, Iza Login, Jerca Legan Cvikl, Katarina Čas, Ksenja Benedetti, Laura Unuk, Maja Mikek, Maja Pak, Marta Kos, Mateja Benedetti, Sonja Šmuc in Ursula Cetinski. Knjiga o Sloveniji – omejena ženska izdaja bo služila kot odlično novoletno poslovno darilo za tuje poslovne partnerje. Več o knjigi si preberite tukaj.

Darilni paket THE SLOVENIA praline

Slovenija je v zadnjih letih postala svetovno znana kulinarična destinacija. Tako različna kot je njena čudovita pokrajina tako različni so tudi okusi, ki jih ponuja vse od valov jadranskega morja, preko alpskih vrtov do panonske nižine. V izbor teh odličnih pralin smo ujeli 9 značilnih slovenskih okusov. Podajte se na sladko pot po slovenskih kulinaričnih regijah s temi nenavadnimi, a odličnimi kreacijami. Slovenske praline bodo izvrstno unikatno poslovno darilo za vaše tuje ali domače poslovne partnerje. Odkrijte okuse Slovenije tukaj.

Knjiga Slovenija – TOP 100 EXPO Limited Edition

Ta prenovljena izdaja knjige The Slovenia book TOP 100 EXPO Limited Edtion je namenjena predstavitvi Slovenije na EXPO 2020 Dubai. Top 100 EXPO Limited Edition prinaša 10 ekskluzivnih intervjujev in predstavitev nekaterih najuspešnejših Slovencev. Ti so Ajda Cuderman, Ana Roš, Iza Sia Login, Iztok Altbauer, Janez Bogataj, Janez Škrabec, Maja Pak, Robert Klun in Sonja Šmuc. Knjiga Slovenija – TOP 100 EXPO Limited Edition predstavlja odlično in unikatno poslovno darilo za tuje poslovne partnerje. Več o knjigi si preberite tukaj.

Ročna izdelana čokolada s soljo

Vrhunska čokoladna tablica iz najkvalitetnejših kakavovih zrn in kakavovega masla iz Latinske Amerike z dodanimi naravnimi okusi Slovenije za večji pridih domačnosti. Trgovina s soljo je bila v preteklosti zelo pomembna dejavnost, saj je bila tako dragocena, da so jo ponekod uporabljali kot menjalno sredstvo. Ročno izdelana čokolada s soljo iz Slovenije bo zagotovo osrečilo vaše poslovne partnerje. Okusite odlično čokolado iz Slovenije tukaj.