Najboljša poslovna darila za vaše poslovne partnerje v letu 2024

0
2564

Pri mednarodni založbi The Slovenia smo za vas pripravili seznam najboljših poslovnih daril za vaše poslovne partnerje. Izstopajte pri izbiri poslovnih daril in presenetite svoje poslovne partnerje z unikatnimi poslovnimi darili, ki so bila narejena v Sloveniji.

1. Knjiga Slovenija – nova, posodobljena izdaja

Dolgo pričakovana sedma izdaja knjige, ki je na knjižnih policah zablestela julija 2023! Slovenska verzija razprodane The Slovenia knjige v angleškem jeziku.

Vodnik, ki ga sestavljajo nasveti in izkušnje naših tujih novinarjev, ki živijo v Sloveniji.

DOŽIVITE SLOVENIJO KOT ŠE NIKOLI DOSLEJ

  • Odkrijte skrite bisere: Raziščite najlepše kotičke Slovenije preko zanimivih opisov in dejstev o Sloveniji.
  • Posodobljene informacije: Nova izdaja The Slovenia vsebuje posodobljene informacije, ki vas bodo popeljale skozi čudovite pokrajine, kulturne znamenitosti in naravne lepote naše dežele.
  • Osupljive fotografije: Čudovite fotografije zajemajo lepoto Slovenije in ohranjajo žive spomine na vaše raziskovanje.
  • Seznami TOP 100: Posebni seznami Top 100 in Top 10 razkrivajo nekatere izmed najboljših stvari, ki jih Slovenija ponuja.
  • Bodite med prvimi: Zagotovite si svoj izvod nove izdaje že danes in bodite med prvimi, ki bodo prejeli knjigo v juliju 2023
  • Popolno darilo: Knjiga The Slovenia Book je odlično darilo za popotnike ali vse, ki želijo bolje spoznati Slovenijo – prijatelje, tujce, sodelavce, poslovne partnerje, …

KNJIGA, KI JE NAVDUŠILA NAJBOLJŠE

2. Knjiga o slovenskih jezerih

Knjiga z naslovom Jezera Slovenije (ali The Slovenia Lakes – knjiga v angleškem jeziku) je najlepša in najizvirnejša oda jezerom Slovenije. Knjiga je nastala izpod peresa slovenskega dekleta, ki se je odločilo obiskati vsa slovenska jezera s kolesom. Besedilo je v slovenskem in angleškem jeziku. Knjiga vam bo predstavila posebna slovenska jezera – taka v obliki srca, presihajoča jezera, podzemna jezera in najbolj zanimive zgodbe o jezerih. Poleg tega pa vam bo knjiga Jezera Slovenije/The Slovenia Lakes prestavila največje, najvišje jezero, najgloblje, najvišje in najnižje jezero v Sloveniji.

Spoznajte vsa slovenska jezera v presežnikih in dobite navdih za vaš naslednji izlet po Sloveniji s tem unikatnim poslovnim darilom. Več o knjigi si preberite tukaj.

3. Knjiga o vinskih doživetjih po Sloveniji

Po skoraj desetletnem degustiranju vina in obisku edinstvenih destinacij po vseh treh slovenskih vinskih regijah in devetih vinskih okrajih smo končno spravili vse naše najljubše vinske izkušnje v eno priročno knjigo. Nagrajene letine, ekscentrični vinarji, očarljive vasi, degustacije grajskih vin, poroke iz pravljičnih vinogradov, nepozabne ture in še veliko več.

Knjiga, ki predstavlja vinska doživetja po Sloveniji bo izvrstno novoletno poslovno darilo za vaše tuje poslovne partnerje, saj je na voljo tudi v angleškem jeziku. Več o knjigi si preberite tukaj.

4. Knjiga o Sloveniji – ženska izdaja v angleškem jeziku

V počastitev mednarodnega dneva žensk smo ponosni, da vam lahko predstavimo novo omejeno izdajo 100 najboljših destinacij v Sloveniji. Ne samo, da ta posebna izdaja s trdimi platnicami razkriva, kako edinstvena je naša država, temveč vam knjiga z omejeno naklado ponuja 15 ekskluzivnih intervjujev in funkcij nekaterih najbolj vplivnih slovenskih žensk. Te ženske so: Ajša Vodnik, Ana Roš, Danica Purg, Irena Kos, Iza Login, Jerca Legan Cvikl, Katarina Čas, Ksenja Benedetti, Laura Unuk, Maja Mikek, Maja Pak, Marta Kos, Mateja Benedetti, Sonja Šmuc in Ursula Cetinski.

Knjiga o Sloveniji – omejena ženska izdaja bo služila kot odlično novoletno poslovno darilo za tuje poslovne partnerje. Več o knjigi si preberite tukaj.

5. Darilni paket The Slovenia Praline

Slovenija je v zadnjih letih postala svetovno znana kulinarična destinacija. Tako različna kot je njena čudovita pokrajina tako različni so tudi okusi, ki jih ponuja vse od valov jadranskega morja, preko alpskih vrtov do panonske nižine. V izbor teh odličnih pralin smo ujeli 9 značilnih slovenskih okusov. 

Podajte se na sladko pot po slovenskih kulinaričnih regijah s temi nenavadnimi, a odličnimi kreacijami. Slovenske praline bodo izvrstno unikatno poslovno darilo za vaše tuje ali domače poslovne partnerje. Odkrijte okuse Slovenije tukaj.

6. Ročno izdelana čokolada s soljo

Vrhunska čokoladna tablica iz najkvalitetnejših kakavovih zrn in kakavovega masla iz Latinske Amerike z dodanimi naravnimi okusi Slovenije za večji pridih domačnosti. Trgovina s soljo je bila v preteklosti zelo pomembna dejavnost, saj je bila tako dragocena, da so jo ponekod uporabljali kot menjalno sredstvo. Ročno izdelana čokolada s soljo iz Slovenije bo zagotovo osrečilo vaše poslovne partnerje.

Okusite odlično čokolado iz Slovenije tukaj.