Svetovalno podjetje: ALIAS PLUS d.o.o.

0
860

Gre za rosno mlado podjetje s Primorske, ki je pod odličnim vodstvom direktorice Urše Piculin Tancoš in z pomočjo dobre ekipe uspešno pomagalo že več kot 50 podjetjem priti do nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov. Pred kratkim so tudi praznovali svoj 1. rojstni dan!

Njihovo poslanstvo je svojim strankam zagotoviti čim manjšo izgubo časa, stroškov in energije ter jim z tem omogočiti nadaljnje nemoteno uspešno poslovanje. Z svojim delom strankam odvzamejo vse skrbi saj za njih korektno opravijo celovit in kakovosten postopek prijav na razpise saj želijo čim bolje ugoditi potrebam svojih strank.

Direktorica in vodji projektov: Katja Velikonja in Tajda Marinič

Smisel poslovanja podjetja je predvsem posluh pri razumevanju projektov, predanost, dobro poznavanje programskih ciljev EU ter kreativnost pri delu, ki se odraža v visoki uspešnosti, dobrih poslovnih idejah in zadovoljnih strankah. V podjetju pomagajo do nepovratnih sredstev in ugodnih kreditov na način, da za svoje stranke opravimo celoten postopek pregleda razpisnih pogojev, pripravo vloge in oddajo prijave ter končnega zahtevka za izplačilo. Torej vse tisto, kar pri naročniku zahteva največ časa, stroškov in energije. Posluh pri razumevanju projektov, predanost, dobro poznavanje programskih ciljev EU, kreativnost pri delu se odražajo v visoki uspešnosti odobrenih vlog.

Vizija Alias Plus podjetja

Z integriteto, kreativnostjo in predanostjo oblikujemo dobre poslovne ideje. Vseskozi pa jih vodi odličen moto: »Stopiti skupaj je začetek. Ostati skupaj je napredek. Delati skupaj je uspeh.˝ Henry Ford«

Direktorica: Urša Piculin Tancoš