Slovenski podjetji ADC sistemi in AJM prejeli prestižno nagrado za inovacijo!

0
69

Podjetji ADC sistemi in AJM okna-vrata-senčila d.o.o. prejeli prestižno nagrado German Innovation Award 2024, ki priznava izjemne dosežke in inovacije na področju tehnologije in industrijskega oblikovanja.

German Innovation Award je proznanje, ki ga vsako leto podeljuje ugledna d organizacija, specializirana za prepoznavanje odličnosti v različnih industrijskih panogah. Prejemniki te nagrade izstopajo po svoji inovativnosti, kakovosti izdelkov ter prispevku k razvoju in napredku industrije.

”Prejem te nagrade je velika čast za naše podjetje in potrjuje našo zavezanost k doseganju najvišjih standardov kakovosti ter inovacij”, je povedal direktor podjetja ADC sistemi, mag. Aleksandar Dojčinović. ”Zelo smo ponosni na našo ekipo, ki je s svojo predanostjo in trdim delom omogočila ta izjemen uspeh.

V podjetju AJM smo izredno ponosni, da smo ponovno osvojili to prestižno nagrado

Ta priznana mednarodna nagrada je bila dodeljena za  inovativni pristop k upravljanju vhodnih vrat z lastno aplikacijo i.AccessPro by AJM. Nagrado German Innovation Award podeljuje German Design Council (Rat für Formgebung), ki je bil ustanovljen leta 1953 po sklepu nemškega zveznega parlamenta in katerega namen je spodbujati in podpirati oblikovanje ter inovacije. Osnovni namen nagrade je tako prepoznavanje inovacij, ki prinašajo tehnične novitete in hkrati ponujajo resnično dodano vrednost za uporabnike.

Prinašamo prihodnost v vaš dom

Aplikacija i.AccessPro ni samo orodje za odklepanje vaših vhodnih vrat. Je ključ do celotnega sistema pametnega doma, ki ga lahko nadgradite z dodatnimi funkcijami, kot so upravljanje senčil in drugih pametnih naprav.  Aplikacija je bila razvita skupaj z zunanjim partnerjem, slovenskim podjetjem ADC Sistemi

Ob dodelitvi nagrade je mednarodna žirija izpostavila, da naša aplikacija odpira nove poti za bodoče načine bivanja. Direktor podjetja, Trivo Krempl, pa je ob tem povedal: “Ta nagrada je za nas potrditev in spodbuda, da nadaljujemo z razvojem in inovacijami. Veselimo se, da bomo skupaj odkrivali nove možnosti, ki jih prinaša tehnologija pametnega doma.”

Aplikacija, ki vam olajša vsakdanjik 

Predstavljajte si, da se vrnete domov z rokami polnimi vrečk ali z otrokom v naročju in vaša vhodna vrata se samodejno odklenejo, ko se približate. To je le ena od funkcionalnosti, ki jih omogoča i.AccessPro. Aplikacija ne olajša samo vašega vsakdanjika z brezstičnim odklepanjem, ampak omogoča tudi kreiranje virtualnih ključev in prilagajanje dostopa po meri – na primer omogočite dostop  čistilki, serviserju pralnega stroja ali dostavljalcu kosila k vaši slabotni babici ali negovalki k vašemu gibalno oviranemu očetu. Določite lahko torej, kdo in kdaj lahko vstopi v vaš dom, pisarno ali v vašo turistično nastanitev. Aplikacija tako ni idealna samo za družine, ampak tudi za podjetnike in lastnike turističnih objektov, ki želijo imeti oddaljen nadzor nad dostopi in upravljati svoje nepremičnine na daljavo. 

Preprosta in brezskrbna uporaba 

Aplikacija i.AccessPro je zasnovana tako, da ustreza prav vsem posameznikom vseh generacij – od tehnološko veščih do tistih, ki se šele spoznavajo s pametnimi tehnologijami. Vsi postopki in načini delovanja, od namestitve do dnevnega upravljanja, so jasni, preprosti in intuitivni. Vsa podpora, redne posodobitve in servis zagotovljamo mi, zato se lahko popolnoma brezskrbno zanesete na našo aplikacijo, ki deluje v slovenskem jeziku in je prilagojena lokalnim razmeram.


Ne odlašajte, tudi vi odklepajte vrata svojega doma ali pisarne z enim dotikom – kjerkoli, kadarkoli, z mednarodno nagrajeno aplikacijo i.AccessPro!
i.AccessPro je namreč že na voljo kupcem vhodnih vrat AJM.
 

Za več informacij  kontaktirajte podjetje AJM ali obiščite najbližji prodajni salon, kjer boste delovanje aplikacije lahko tudi preizkusili.