McDonald’s na Čopovi v novem sijaju

0
71

Prvi slovenski McDonald’s, legendarna restavracija na Čopovi v Ljubljani, spet odpira svoja vrata. Po dobrem letu premora si boste svoj najljubši burger ali tortico in kavo spet lahko privoščili ob edinstvenem razgledu na živahno ulico pod vami. Vabljeni v prenovljeno restavracijo McDonald’s Center na Čopovi.

Prvi v Sloveniji

McDonald’s na Čopovi je bil slovesno odprt že daljnega decembra 1993 in se je kot prva McDonald’sova restavracija v Sloveniji močno usidral v naša srca. Tu je bilo vedno živahno, saj so prebivalci Ljubljane in tudi obiskovalci našega glavnega mesta restavracijo hitro vzeli za svojo. Bila je več kot le mesto, kjer si privoščiš Big Maca in neprekosljivi krompirček. Postala je priljubljeno srečevališče mladih in starih.

V letu 2023 je restavracija začasno zaprla vrata in svoje mesto najbolj priljubljenega meka v Ljubljani prepustila takrat novi restavraciji na Cankarjevi ulici, le dobrih sto metrov stran. Toda prve ne pozabiš in gotovo je marsikdo zadnje leto pogrešal tiste lepe trenutke v prvem nadstropju restavracije na Čopovi, sproščeno preživete ob srebanju svojega napitka in opazovanju dogajanja na ulici tam spodaj.

Najstarejša po novem najnovejša

Prenovljena restavracija McDonald’s Center na Čopovi je opremljena z najsodobnejšo opremo, nudi wi-fi dostop in ima kar deset zaslonov za naročanje. Za goste je namenjene 355 m² površine (notranjost 252 m² in terasa 103 m²). Na voljo je več kot 200 sedežev, od tega 140 v notranjosti in 70 na privlačni terasi. Vključuje tudi McCafé z vrhunsko kavo in sladicami ter omogoča tudi naročila za dostavo prek izvajalcev Wolt in Glovo.

Prenovljena restavracija bo svoja vrata odprla v petek, 12. aprila 2024. Po vsej Sloveniji bomo tako imeli že 26 restavracij McDonald’s in v strogem središču Ljubljane že dve. Katero boste obiskali naslednjič?