Ajdovščina bo bogatejša za 39 stanovanj z izjemnim pogledom – nekaj jih je še na voljo

0
39

Projektno podjetje Brilosa bo Ajdovščino kmalu obogatilo z dvema prestižnima objektoma. V Ajdovščini, ki se razvija v vse večje mesto, so začeli z gradnjo 39 sodobnih stanovanj. Nova soseska bo z zeleno oazo pričarala osupljiv razgled nad mestom, stanovanja pa so zasnovana za udobno in prijetno bivanje. 

»Opremljena bodo s širokimi steklenimi okni, ki omogočajo povezavo z okolico in prepuščajo obilo naravne svetlobe. Poleg tega bodo imela stanovanja obsežne bivalne terase na jugozahodni strani, ki omogočajo podaljšano bivanje na prostem in uživanje v čudovitem razgledu nad celotnim mestom,« pojasnjuje direktor podjetja Brilosa Nejc Hrnčič.

Lokacija objektov je v mirnem predelu Šturij, le streljaj do središča mesta, ki ga bodo lahko stanovalci obiskali peš.  Obdan bo z zelo obsežnimi zelenimi površinami, ki bodo z dodano vrednostjo zaokrožile celotno okrožje. Objekti bodo zasnovani s klasičnim pridihom in uporabo kakovostnih materialov, hkrati pa bodo omogočili sodobno udobje. Vsakemu bodočemu stanovalcu bodo zagotovili odličen in varen dom z najboljšo panoramo daleč naokoli. »Trdno smo prepričani, da bo soseska bogato prispevala k lokalni skupnosti in ustvarila kakovostno bivalno okolje za prihodnje prebivalce,« dodaja sogovornik.

V Ajdovščini, ki se razvija v vse večje mesto, so začeli z gradnjo 39 sodobnih stanovanj
Objekti bodo zasnovani s klasičnim pridihom in uporabo kakovostnih materialov, hkrati pa bodo omogočili sodobno udobje
Nova soseska bo z zeleno oazo pričarala osupljiv razgled nad mestom, stanovanja pa so zasnovana za udobno in prijetno bivanje

Brilosa, d. o. o., je projektno podjetje, ki se ukvarja z graditvijo nepremičnin na domačem trgu. Njihovi cilji so usmerjeni k zasledovanju kakovostnega bivanjskega udobja. To dosegajo s projektiranjem in strokovno izvedbo kakovostnih objektov, ki so in bodo v zadovoljstvo uporabnikom. Stremijo k razvoju in izdelavi inovativnih, zdravju in okolju prijaznih elementov. Ustvarjalnost in estetika sta njihovo vodilo pri snovanju objektov za uporabnike. Skupaj z njimi želijo doseči standard spoštovanja in upoštevanja stroke pri načrtovanju in posegih v prostor.