Marles prejel priznanje marketinške odličnosti

0
61

Na podelitvi nagrad Marketinška odličnost 2024, ki je potekala v Portorožu v okviru Slovenske marketinške konference, je Marles prejel posebno nagrado za Marketinško odličnost. Strokovna žirija je nagradila Marles za največji preboj s projektom Celovita strateška revitalizacija blagovne znamke Marles.

Marles, podjetje z več kot 125-letno tradicijo inovativnih rešitev na področju gradnje sodobnih lesenih montažnih objektov v Evropi, je na Slovenski marketinški konferenci prejelo prestižno nagrado Marketinška odličnost za največji preboj. Strokovna žirija je svojo odločitev obrazložila z izjemnim prikazom, kako lahko marketing bistveno vpliva na podjetje, ter preporodom, ki ga je marketinška strategija prinesla blagovni znamki.

Družbena odgovornost, okolju prijazno poslovanje in stalni razvoj so glavne prioritete podjetja

V preteklem letu smo predstavili nove strateške usmeritve in prenovljeno podobo blagovne znamke Marles, pri čemer smo ostali zvesti našim temeljem. Hvaležna in ponosna sem na priznanje stroke za naš pristop, ki združuje tradicijo z inovacijami in močan poudarek na kupca. To priznanje potrjuje, da smo na pravi poti, in odraža trud ter predanost naše ekipe. Najpomembnejše je, da potrjuje, kako ključna je ekipa za naš uspeh,” je povedala Melanja Korošec, direktorica strateškega marketinga in inovacij v Marlesu.

Nika Bratović, vodja marketinga in komunikacij v Marlesu, je dodala: “V čast mi je biti del blagovne znamke s tako bogato tradicijo. Ponosna sem, da sem lahko del Marlesove zgodbe. Za nami je izjemno leto, polno vloženega truda, raziskovanja in realizacije. V podjetjih pogosto slišimo, da ‘vsi smo marketing’, in točno tako se počutim tudi v Marlesu, kjer so sodelavci, tako prejšnji kot sedanji, zgradili izjemno blagovno znamko. Ponosni smo, da je bila preobrazba tako dobro sprejeta tako znotraj podjetja kot v javnosti.

Stanovska nagrada Marketinška odličnost velja za najvišje priznanje strokovnosti in vrhunskega delovanja na področju marketinga v Sloveniji. Strokovna žirija vsako leto oceni vrhunske dosežke domačih podjetij v več kategorijah in podeli najvišje priznanje izbranim projektom. S tem priznanjem je Marles še dodatno utrdil svoj položaj med vodilnimi proizvajalci lesenih montažnih hiš in s prejemom nagrade obeležil svoj prispevek k napredku v panogi.