Slovenska darila v novi Slovenika trgovini

0
106

Slovenika.eu ima končno prenovljeno spletno trgovino, ki poudarja njeno zavezanost k podpiranju slovenskih podjetij in trajnostnemu razvoju. Slovenika, ki je že več kot desetletje sinonim za unikatne in trajnostne izdelke, je z novo spletno stranjo pripravljena na novo poglavje v svoji zgodbi. Cilji ostajajo jasni in ambiciozni: še bolj podpirati slovenske podjetnike, ponujati trajnostna in unikatna darila ter zagotavljati personalizirano ponudbo poslovnih daril.

Podpora slovenskim avtorjem in znamkam

Od svojega začetka leta 2014 je Slovenika.eu zrasla iz želje po oživljanju slovenskega gospodarstva. Mali podjetniki so srce slovenske ekonomije, saj ustvarjajo delovna mesta, spodbujajo lokalni razvoj in prispevajo k državnemu proračunu. Slovenika se je pojavila kot odgovor na zaostrene tržne razmere in izzive glede prihodnosti slovenskega gospodarstva. Z mislijo na to, kako lahko vsak izmed nas prispeva k gospodarski rasti, je Slovenika spodbujala kupovanje domačih izdelkov in s tem podpirala domače podjetnike.

Nova spletna stran nadaljuje to tradicijo z izboljšano uporabniško izkušnjo, ki omogoča lažji dostop do široke palete slovenskih izdelkov. Vsak nakup na Slovenika.eu pomeni neposredno podporo malim slovenskim podjetnikom, ki so ključni za našo gospodarsko prihodnost.

Trajnostna in unikatna darila

V današnjem svetu, kjer postaja trajnost vse bolj pomembna, Slovenika s ponosom ponuja izdelke, ki so ne le lepi in unikatni, temveč tudi trajnostni. Od ročno izdelanih obrti do ekološko pridelanih živil, vsak izdelek na Slovenika.eu odraža skrb za okolje in ljubezen do slovenske tradicije.

Trajnostna naravnanost je del DNK-ja Slovenike že od vsega začetka. Z novo spletno stranjo je ta zaveza še močnejša, saj omogoča potrošnikom, da z vsakim nakupom prispevajo k bolj zeleni prihodnosti. Slovenika verjame, da lahko majhni koraki vodijo do velikih sprememb, in s ponosom predstavlja izdelke, ki so narejeni z mislijo na naš planet.

Nakupujte TUKAJ!

Del showroom-a Slovenika v Ljubljani (Miklošičeva 38)

Pestra in prilagojena ponudba poslovnih daril

Poslovna darila so pomemben del vsakega podjetja, saj izražajo hvaležnost in spoštovanje do strank, partnerjev in zaposlenih. Slovenika.eu ponuja široko paleto poslovnih daril, ki so prilagojena in personalizirana glede na potrebe strank. Nova spletna stran omogoča enostavno prilagajanje in izbiro daril, ki bodo zagotovo pustila trajen vtis.

Ponudba poslovnih daril pri Sloveniki vključuje vse od elegantnih pisal in rokovnikov do vrhunskih prehrambnih izdelkov in unikatnih umetniških del. Vsako darilo je izbrano z mislijo na kakovost in edinstvenost, kar odraža slovensko ustvarjalnost in inovativnost. Slovenika si prizadeva, da bi vsako poslovno darilo bilo več kot le predmet – da bi bilo zgodba, ki povezuje ljudi in krepi poslovne vezi.

Personalizirano darilo za poslovnega partnerja – podjetje Dars
Personalizirano darilo za poslovnega partnerja – podjetje LPP

IQbator: Nova energija, nova priložnost

Leto 2023 je prineslo pomembno spremembo za Sloveniko, saj je podjetje IQbator d.o.o. prevzelo lastništvo in upravljanje spletne trgovine. IQbator, ki je znan po blagovnih znamkah The Slovenia in In Your Pocket, prinaša svežo energijo in nove priložnosti za rast. S svojim 23-letnim delovanjem na področju založništva, turizma in gastronomije je IQbator idealen partner za Sloveniko pri širjenju njene vizije in poslanstva.

Nova vizualna podoba

Prenovljena spletna stran Slovenika.eu ne prinaša zgolj izboljšane uporabniške izkušnje, temveč tudi osveženo vizualno identiteto, ki združuje sodobnost in slovensko dediščino. Prenovili smo tudi naš logotip, ki je zdaj eleganten in minimalističen, saj prefinjeno združuje tradicionalne slovenske element – zelen javorjev list v obliki srca.

Zavezanost k nadaljnji podpori slovenskih podjetnikov

Prenovljena spletna stran Slovenika.eu ni le estetsko izboljšana, ampak predstavlja zavezanost k nadaljnji podpori slovenskih podjetnikov, trajnosti in kakovosti. Slovenika vabi vse, da se pridružijo na tej poti, raziskujejo slovensko ustvarjalnost in prispevajo k boljši prihodnosti za vse nas. Z vsakim nakupom na Slovenika.eu podpirate lokalno gospodarstvo, varujete okolje in ustvarjate posebne trenutke z unikatnimi darili. Slovensko gospodarstvo potrebuje vašo podporo, Slovenika pa vam ponuja priložnost, da to storite na najlepši možen način.

https://slovenika.eu/collections/vsi-izdelki/products/prvi-utrip-nosecniski-dnevnik
https://slovenika.eu/collections/vsi-izdelki/products/lesena-deska-jejte-jejte-bom-se-narezala-%C2%AE

https://slovenika.eu/collections/vsi-izdelki/products/begiraffe-copati-elder-oak

Nakupujete lahko TUKAJ