Cedevita vitaminska voda ima dva nova okusa

0
125

Cedevita je na dogodku v Ljubljani, v lokalu Lokus zraven Koseškega bajerja, predstavila dva nova okusa njihovih vitaminskih vod: limona in robida (poimenovana Body&Mind) ter limeta in limonska trava (Focus). Od zdaj naprej je popularna Cedevita vitaminska voda na voljo v petih različnih okusih z zanimivimi poimenovanji. Vsak okus ima torej svoje ime, ki pove vse.

Poleg novih okusov Focus in Body&Mind, so na voljo tudi: Energising (limona in ananas), Feel Good (pomaranča in papaja), Relaxing (limona in granatno jabolko).
Cedevita vitaminska voda je nizkoenergijska, negazirana osvežilna brezalkoholna pijača s sadnimi kombinacijami in bogata z vitamini, potrebnimi za dobro počutje in polnost energije.

»Ko smo lani na štirih trgih (Slovenija, Hrvaška, Srbija ter Bosna in Hercegovina) predstavili vitaminsko vodo v treh različnih okusih, je bil odziv potrošnikov izjemno pozitiven, letos pa smo se odločili dodati še nove okuse. V skladu s sloganom IME POVE VSE potrošnikom ne obljubljamo čudežev, temveč prinašamo okusno spodbudo v plastenki za prihajajoče poletne dni. S Cedevita vitaminsko vodo ne boste postali superjunaki, vam bo pa pomagala priti malo k sebi,« je povedala Svetlana Babić, Brand Building Manager Cedevita Slovenija.

Na dogodku v Ljubljani so predstavili nove okuse, medtem ko so pod strokovnim vodstvom Ivane Šundov o vplivu vode in vitaminov na organizem ter kožo spregovorili dr. Nika Jurišević Dolinar, dermatovenerologinja, joga trenerka Mojca Drofenik, holistična terapevtka Alja Dimić in bivši boksar Dejan Zavec.

Dogodek, ki je informiral in zabaval

Izbrani vplivneži in novinarji so preizkusili nove okuse Cedevita vitaminske vode ter sodelovali v zabavnih aktivnostih, kjer so lahko izrazili svoja mnenja in se prepustili trenutnemu razpoloženju.

Na dogodku smo predstavili kolekcijo oblačil in dodatkov v barvah različnih okusov Cedevitinih vitaminskih vod. Avtorica knjig o kulturi oblačenja, Lea Pisani, je obiskovalcem svetovala, kako naj te kose kombinirajo, da bodo zasijali v svojem slogu.

Cedevita Vitamin Water: Tu sta dva nova okusa, da prideš malo k sebi