ALEJA praznuje 4. rojstni dan in vabi na praznovanje

0
63

Ljubljanski nakupovalni center ALEJA, ki je prejel tudi številne nagrade, letos pa prejel tudi naziv Best of Ljubljana Shopping Center, v mesecu maju praznuje 4. rojstni dan. Praznovanje bo potekalo kar cel predzadnji teden v maju, vključevalo pa bo pester in zanimiv program za vse generacije.

Praznovanje 4. rojstnega dne ALEJE bo potekalo cel teden od 20. 5. do 26. 5. 2024. Prisoten bo pester otroški program: Arbadakarba in Čupakabra ter predstava Zaklad pokljuških škratov v izvedbi Žige x Gombača. Letos so posebnost podkasti: Dvokorak, Flora Ema Lotrič (alkimija besed) vs Miha Guštin Gušti, Fejmiči. Sobota bo v znamenju glasbenih nastopov Nike Zorjan, Roka Piletiča iz BQL in Luke Basija. V tem času pa bodo obiskovalce razvajali s popusti, ugodnostmi in nagradnimi igrami.

Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga ALEJE, je povedala, da bodo poleti nadaljevali s torkovimi after work koncerti, s katerimi pričenjajo že 11. junija. Nastopilo bo več kot 16 glasbenikov, med njimi: Slavko IvančičHamo & T2loveZala SmolnikarFed Horses duoZoran Čalič BandAstrid –Klemen KlemenSaša LešnjekJet Black Diamonds in Sausages.

»ALEJA SKY je tudi edina zelena streha nakupovalnih destinacij v Sloveniji, hkrati pa prostor za športne aktivnosti. Tako bo poleti možno igrati namizni nogomet in tenis, izvajala se bo zumba in plesne dejavnosti, možno bo najeti športno igrišče, se zabavati na napihljivem vodnem svetu igral, potekal bo turnir v malem nogometu za pokal ALEJE. Organizirani pa bodo tudi ogledi vseh nogometnih tekem na velikem ekranu,« je še strnila Klavdija Miklavžin Javornik.

ALEJI je na ALEJI SKY uspelo zbrati celotno igralsko zasedbo iz serije Skrito v raju

Aleja je v ospredju tudi kot vodilna osebnost v zabavnem in družabnem svetu, kjer se večinoma odvijajo tudi dogodki na Aleja Sky. Včeraj, v četrtek, 9. 5. 2024 popoldne, so obiskovalcem na posebnem dogodku omogočili srečanje in pozdrav z igralci iz priljubljene serije “Skrito v raju”. Obiskali so jih: Gaja Filač, Matej Zemljič, Aleš Valič, Gaber Trseglav, Vesna Pernarčič, Patrik Novak, Mei Rabič, Sabina Kogovšek, Primož Vrhovec, Melani Mekicar, Matic Valič, Sandra Debelak, Zala Đurić, Aleksandra Balmazović, Matino Antunović, Maja Zupan, Mila Peršin. Poleg pogovora z igralci je bilo mogoče dobiti tudi njihove avtograme in z njimi tudi malce poklepetati.
ALEJA SKY je doletelo popolno navdušenje. Že pred prihodom igralcev se je zbralo več kot 500 oboževalk in oboževalcev serije Skrito v raju in navdušeno pričalalo zvezdnike.

»V ALEJI smo v primerjavi z letom prej zabeležili več kot 4,6 milijonov obiskovalcev, kar je 13 % več kot leta 2022.  Promet smo v primerjavi z letom prej povečali za 15 %, za 3.6 % pa se je povečala prodaja Desetakov, ki ostajajo zelo priljubljeno in praktično darilo z možnostjo nakupa v več kot 450 trgovinah v vseh naših nakupovalnih destinacijah,« je na novinarski konferenci izpostavil direktor ALEJE Toni Pugelj. Lani pa so odprli tudi novih 5 trgovin.

»ALEJA je tako edinstvena nakupovalna destinacija, ki poleg nakupovanja združuje tudi druženja in srečanja, torej zabavo različnih vrst, kar jih dela edinstvene. To je tudi prihodnost nakupovalnih središč,« je še dodal. Aleja je tudi vodilno nakupovalno središče pri nas z največ dogodki letno, ki jih je kar 380, nekateri dogodki trajajo tudi po več dni.