Izšla je nova Knjiga Slovenija: Nepogrešljiva knjižna uspešnica za odkrivanje čudovitih kotičkov Slovenije

0
519

Danes uradno na police vaših najljubših knjigarn prihaja najnovejši literarni dosežek mednarodne založbe The Slovenia, ki bo nedvomno pustil močan vtis na bralce – Knjiga Slovenija. Ta izjemna prodajna klasika, ki je dostopna v štirih jezikih, slovenskem, angleškem, nemškem in francoskem, prinaša celovito in očarljivo raziskovanje naše prelepe dežele. Knjiga Slovenija se je že uveljavila kot nepogrešljiv vir informacij o slovenskih turističnih destinacijah ter je v prenovljeni, tokrat že sedmi izdaji, od danes naprej na voljo v redni prodaji.

Uspešnica, ki osvaja srca bralcev

Knjiga Slovenija je že ob prvem izidu leta 2015 osvojila srca tako domačih kot tujih bralcev. Z odmevnimi vsebinami, aktualnimi informacijami, vrhunskimi fotografijami in zanimivimi podatki je postala prava uspešnica med popotniki. Sprva napisana le v angleškem jeziku, je knjiga takoj pridobila veliko popularnost, doživela že šest ponatisov in se prodala v več kot 20.000 izvodih. Njena bogata vsebina je navdušila bralce in podjetja po vsem svetu.

Avtorji knjige so tuji novinarji

Knjiga Slovenija je delo ekipe štirih tujih novinarjev – Yuri Barron iz Združenih držav Amerike, John Bills iz Walesa, Will Dunn iz Velike Britanije in James Cosier iz Avstralije – ki že več let prebivajo v Sloveniji in so s svojim obsežnim raziskovanjem, fotografiranjem ter izborom najljubših krajev po Sloveniji ustvarili to izjemno knjižno mojstrovino.

Raziskovanje Slovenije še nikoli ni bilo tako zanimivo

Najnovejša izdaja uspešnica Knjiga Slovenija je prava zakladnica informacij o Sloveniji. Knjiga je tematsko razdeljena na štiri slovenske turistične regije: Ljubljana in Osrednja Slovenija, Alpska Slovenija, Mediteranska in Kraška Slovenija ter Termalna Panonska Slovenija. V vsaki regiji so predstavljeni najbolj prepoznavni kraji, sledi pa jim izbor najzanimivejših destinacij. Poleg tega vsebuje tudi sezname TOP 100 doživetij, TOP 100 vinarjev, TOP 100 jezer, TOP 100 turističnih kmetij in druge edinstvene sezname, ki bralce popeljejo na nepozabne dogodivščine po Sloveniji.

Uvodnik predsednice dr. Nataše Pirc Musar

Posebna značilnost Knjige Slovenija je njen uvodnik, ki ga je napisala predsednica Slovenije, dr. Nataša Pirc Musar. Gre za edino knjigo o Sloveniji, ki vsebuje uvodnik, ki ga je prispevala predsednica države. Branje tega navdihujočega uvodnika zagotovo predstavlja izjemno izkušnjo za bralce, ki jih zanima vpogled v misli in perspektive predsednice Slovenije.

Povabilo k odkrivanju lepote Slovenije

Knjiga Slovenija je veliko več kot zgolj knjiga. Je vstopnica v svet neizmernih možnosti, ki jih Slovenija ponuja. V njej se skriva na tisoče razlogov za iskreno ljubezen do naše prelepe dežele. Ta knjižna mojstrovina predstavlja vrhunec sodelovanja med mednarodno skupino turističnih novinarjev, domačimi strokovnjaki, lokalnimi destinacijami ter priznanimi Slovenci, kar je preraslo že v pravo gibanje – The Slovenia. Vabimo vas, da se prepustite branju in slikam ter si vzamete čas za raziskovanje in odkrivanje lepot Slovenije. Prepričani smo, da boste ob prebiranju te knjige začutili vso lepoto in čarobnost naše dežele.

Odlično poslovno darilo in vir navdiha za izlete

Knjiga Slovenija je idealno poslovno darilo za vaše poslovne partnerje. Če želite izvedeti več ter se seznaniti z možnostmi za naročilo, vas vabimo, da se obrnete na našo strokovno ekipo ali obiščete našo spletno trgovino. Prepričani smo, da bo Knjiga Slovenija navdušila vsakega prejemnika in prinesla nepozabne trenutke raziskovanja čudovitega slovenskega prostora.