Srečen dan s Tomažem Domiceljem na ALEJI SKY

0
188

Na terasi ALEJE, nagrajenega nakupovalnega središča za dizajn in razvoj, bo jutri z izborom svojih največjih uspešnic nastopil legendarni glasbenik Tomaž Domicelj. Slovenski kantavtor, kitarist in avtor zimzelenih pesmi, kot so Slovenskega naroda sin, Jamajka, Avtomat, Kamionar in Življenje je lepo, bo z obiskovalci ALEJE SKY tudi delil svoje spomine, anekdote, šale in izkušnje svoje bogate glasbene poti.

V torek, 11. julija, pa bo ALEJO SKY obarvala v poletne barve skupina Regen s pevko Gajo Kuščer. Prvič bodo v živo odigrali akustični koncert ter z njim ustvarili čarobne glasbene trenutke in prebudili čustva poslušalcev.

V okviru torkovih after-work koncertov so za pester začetek poletja s svojo izjemno energijo in nepozabnimi nastopi že poskrbeli RoMaChild – Martin Štibernik in Roman Ratej ter Anja Rupel. Zanimiv in raznolik program z odličnimi domačimi izvajalci pa se nadaljuje vse do konca septembra.

Aktivna streha na ALEJI SKY je v poletnih mesecih pravi raj za druženje ob plesnih ritmih, kot tudi za različne športne in otroške aktivnosti: fitnes na prostem, otroško igrišče, ninja warrior poligon in tekaška steza. V četrtek, 6. julija, ob 19. uri, bo potekala prva velika Salsation zabava na prostem v družbi najboljših slovenskih inštruktoric.

Številne izmed 80 trgovin v ALEJI, kot so Sportina, XYZ, s.Oliver, Comma, Intimissimi, H&M, Hervis, Reserved, Adidas, Sport Vision, Europa 92, Mohito, Vitapur, Müller, Okaidi, Orsay, L’Occitane, Optika Clarus, Deichmann, Mass, Office Shoes, Mladinska knjiga in druge vabijo z do 70-odstotnimi popusti na oblačila, obutev, modne in prehranske dodatke ter ostalo. Idealna priložnost, da obogatite poletno garderobo, in pred zasluženim dopustom kupite nov modni kos ali pa poskrbite za svoj osvežen videz v poletnih dneh.

Anja Rupel z bandom s svojo izjemno energijo očarala poslušalce (foto Janez Štrukelj in crna_in_bela)