Brezplačno turistično zavarovanje vsem naročnikom A1

0
91

A1, kot vodilno telekomunikacijsko podjetje v Sloveniji, ponuja svojim naročnikom ekskluzivno storitev brezplačnega turističnega zavarovanja v vrednosti 50.000 evrov, kar predstavlja edinstveno prednost, ki je na voljo le pri njih.

Tako imajo naročniki nov razlog za zadovoljstvo – njihov mobilni paket odslej vsebuje tudi osnovno turistično zavarovanje za brezskrbne dogodivščine po vsem svetu. Zavarovanje, ki ga je A1 kot edini ponudnik pri nas dodal vsem zasebnim naročnikom, je popolnoma brezplačno in krije škodo do 50.000 evrov za osnovna tveganja. Nova storitev se bo uporabnikom samodejno vključila ob izhodu iz Slovenije.

Novica o brezplačnem osnovnem turističnem zavarovanju je prišla ravno v času načrtovanja prazničnih potovanj, zimskih počitnic in prvih zavojev po smučarskih strminah. Uporabniki mobilnih paketov A1 Slovenija imajo pred odhodom v tujino sedaj eno skrb manj – sklenitev turističnega zavarovanja. Le-to odslej v osnovnem obsegu krije njihov ponudnik mobilne telefonije.

Kaj krije turistično zavarovanje Osnovni?

Turistično zavarovanje Osnovni krije škodo tudi do 50.000 evrov za primere osebne odgovornosti, kraje ali izgube prtljage in osebnih dokumentov, iskanja in reševanja ter storitve ob izgubi ali kraji telefona. Brezplačno turistično zavarovanje velja po vsem svetu in s takojšnjo veljavnostjo ob izhodu iz Slovenije. Zavarovanje omogoča mednarodna zavarovalnica L’AMIE AG lifestyle insurance services, ki zagotavlja asistenco vse dni v tednu. Naročniki bodo zavarovanje uveljavili s preprostim klicem v asistenčni center zavarovalnice.

Z Osnovnim turističnim zavarovanjem imaš pravico do povračila stroškov, ki nastanejo v primeru zavarovanih dogodkov. Stroški so povrnjeni do višine, določene pri posameznem kritju.

Več informacij najdete TUKAJ.

Za vstop na smučišče v Italiji moraš imeti sklenjeno zavarovanje osebne odgovornosti. Osnovno turistično zavarovanje ti krije osebno odgovornost do 50.000 €, zato lahko brez skrbi uživaš na vseh strminah v Italiji.
Ponovna izdaja dokumentov, kot so vozniško dovoljenje, osebna izkaznica ali bančne kartice, lahko pomeni znatne stroške. Osnovno turistično zavarovanje ti omogoča povrnjene stroške vse do zneska 150 €.
Ostal/a si brez prtljage ali pa so ti jo poškodovali. 
Z Osnovnim turističnim zavarovanjem si upravičen/a do povrnitve stroškov do zneska 350 €.
Nesreče se dogajajo. Poleg fizičnih poškodb lahko nastanejo tudi dodatni stroški, zlasti v primeru iskalno-reševalnih akcij, ki jih izvajajo nujne službe. Osnovno turistično zavarovanje ti pomaga kriti stroške iskanja in reševanja v primeru nesreče v tujini do višine 1.000 €.

Najboljšemu omrežju in širokemu naboru vsebin dodali zavarovanje

A1 Slovenija je z brezplačnim osnovnim turističnim zavarovanjem začinil že tako privlačne mobilne pakete. Vsi paketi A1 MIO in A1 Vajb za mlade že sedaj vključujejo 12 mesecev brezplačnih vsebin na zahtevo. Uporabniki lahko izbirajo med najbolj priljubljenimi zabavnimi vsebinami – VOYO, HBO Max in A1 Xplore Music by Deezer. Poleg tega naročniki A1 Slovenija uporabljajo najboljše mobilno omrežje, kar je že drugo leto zapored dokazalo neodvisno merjenje NET CHECK. Vsi mobilni paketi A1 Slovenija so trenutno na voljo po akcijski ceni 9,99 evrov na mesec za nove in obstoječe naročnike.

Vir: A1 novinarsko središče