Promocija poklicev v gostinstvu in turizmu 2022

0
4032

V okviru kampanje za promocijo poklicev v gostinstvu in turizmu sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za turizem in Slovenska turistična organizacija pripravila video »Zdaj čas za kariero v turizmu«.

Med največjimi izzivi, s katerim se sooča slovenski turizem, so kadrovski izzivi, zato sta Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Direktorat za turizem in Slovenska turistična organizacija pristopila k izvedbi kampanje za povečanje zanimanja za poklice, povezane s turizmom in gostinstvom. V okviru promocijske kampanje je pripravljen kratek video ob priložnosti prihajajočih informativnih dnevov za vpis v srednje šole in študijske programe. Le-ti bodo potekali 11. in 12. februarja preko spletnih platform.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.