Predstavljamo: nov Vinski vodič za leto 2023

0
1060

Pred vami je najnovejši Vinski vodič za Slovenijo v angleškem jeziku, ki vas bo navdušil z novim, še bolj praktičnim dizajnom. Priljubljeni Vinski vodič vam tokrat premierno predstavljamo z osveženim videzom naslovnice, večjo pisavo in bolj praktičnim načinom zlaganja. Vodič tudi tokrat zajema vse tri slovenske vinske regije in predstavlja številne pridelovalce vina iz različnih krajev po Sloveniji, nekatere od njih vam najnovejša izdaja približa tudi preko njihove zgodbe in opisa ponudbe.  

Kdor odkriva Slovenijo, odkrije njena vina

V nekaj desetletjih so številni slovenski vinarji – od največjih zadrug do najmanjših družinskih obratov – svoje objekte razširili, prenovili in posodobili z najsodobnejšo opremo in čudovitimi degustacijskimi objekti. Za svoja prizadevanja so bili ustrezno nagrajeni z obilico prestižnih nagrad in čedalje večjo prepoznavnostjo iz strani mednarodnih medijev.

Prenesite si svoj brezplačni Vinski vodič 2023 tukaj >>

Slovenija, vinorodna dežela

Vinogradi, omenjeni v našem novem Vinskem vodniku po Sloveniji, predstavljajo le peščico izmed več tisoč pridelovalcev vina iz različnih regij, ki trenutno delujejo v Sloveniji, in po najboljših močeh smo se potrudili, da ustvarimo reprezentativno selekcijo vinarjev, ki vam bo pomagala jasneje razumeti, kaj lahko vsaka vinska regija in Slovenija kot celota ponudi. Natančneje, poskušali smo prikazati edinstvene vidike vsake kleti, kmetije, vasi in vinarja, da bi bralce spodbudili, da sami obiščejo in okusijo najboljša slovenska vina.

Prenesite si svoj brezplačni Vinski vodič 2023 tukaj >>