Loading dogodki

« Vsi dogodki

Internautica – Mednarodni sejem navtike

Podrobnosti

Začetek:
16 maja
Zaključek:
19 maja
Kategorija Dogodek:

Organizator

Other

Organizer Email
[email protected]

Prizorišče

Portorož

Med 16. in 19. majem 2024 se bodo na posebej urejenem sejemskem prizorišču zbrali strokovnjaki in navtični navdušenci z vsega sveta, da bi uživali na največji jadranski razstavi navtike.

Razstavljavci se bodo lahko že pred začetkom poletne sezone 2024 srečali s številnimi zainteresiranimi obiskovalci in kupci, da bi poslovno mrežili, trgovali, se povezovali in navezovali stike ter se dogovarjali za novo sodelovanje.

Sodelovanje na najbolj priljubljeni in hkrati morju prijazni razstavi navtike v Srednji Evropi vam bo omogočilo stik z zainteresirano publiko in z mnogimi potencialnimi kupci, ki jim boste lahko ob prijetnem pomladnem vzdušju predstavili svoje blagovne znamke in produkte. Lahko boste nagovorili mednarodne obiskovalce z visoko kupno močjo. Internautica je med njimi zapisana kot navtični sejem, kjer se običajno sklepajo dobri posli. Vzbujanje zanimanja pri potencialnih kupcih na navtičnih sejmih lahko sicer pomeni večjo finančno investicijo, toda s skoraj 25-letno tradicijo vam Internautica zagotavlja širitev poslovanja in stik s številnimi novimi kupci. Lesket palube in plapolanje jader bosta obiskovalce popeljala na odprto morje izbire in sanjarili bodo o svoji naslednji veliki navtični pustolovščini ter morda poiskali prav vas, da jim jo pomagate udejanjiti.

Naj gre za zmogljive jahte, motorne čolne, jadrnice, napihljive čolne, večtrupce, navtično elektroniko, navtične dodatke ali športne in druge modne linije, vse to si obiskovalci lahko ogledajo, otipajo in preizkusijo, kar je lahko tudi dokončna vzpodbuda za odločitev o nakupu.
Internautica je namenjena povezovanju raznovrstnih znanj in dosežkov sodobne navtične industrije. Oblikovalci, navtični proizvajalci, inženirji, posredniki in drugi zbrani na takšnem dogodku vsekakor radi izmenjajo svoje strokovno znanje in izkušnje, vi pa boste deležni neponovljive priložnosti svojemu poslu dodati konkurenčno in strateško prednost. Pridobili boste vpogled v aktualne novosti navtične industrije in trga, spoznali najnovejšo tehnologijo ter izvedeli najnovejše informacije s področja ekologije in pomorske zakonodaje.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop