Aleja Sky skupaj s košarkarji Cedevite Olimpije

0
456
ALEJA je zelo ponosna na košarkaše ekipe Cedevite Olimpije Foto Robert Krumpak

Na ALEJI SKY v novo košarkarsko evropsko sezono

Košarkarji, člani strokovnega štaba in vodstva košarkarskega kluba Cedevita Olimpija so skupaj z ALEJO in s podjetjem Spar Slovenija z novinarsko konferenco na edinstveni ozelenjeni strehi ALEJI SKY tudi uradno vstopili v novo evropsko sezono. »ALEJA je že od samega začetka med večjimi pokrovitelji košarkarskega kluba Cedevita Olimpija.

Tudi sam rad spremljam tekme in napredek fantov. Veseli me, da lahko soustvarjamo zgodbo s tako povezano ekipo. Seveda spodbujam tudi navdušence nad košarko, da naj v čim večjem številu podprejo svojo ekipo,« je dejal direktor ALEJE Toni Pugelj.

Malo več kot 48 ur pred začetkom nove sezone v 7DAYS EuroCup-u je nakupovalno središče ALEJA skupaj s podjetjem Spar Slovenija gostilo košarkarje, člane strokovnega štaba in vodstvo košarkarskega kluba Cedevita Olimpija, vsi zbrani pa so nagovorili navijače in prisotne predstavnike medijev na novinarski konferenci pred novo evropsko sezono, v kateri Zmaji znova ciljajo na najvišja mesta.

V znak dobrega prihodnjega sodelovanja so direktor ALEJE Toni Pugelj, generalni direktor Spar Slovenija David Kovačič in direktor KK Cedevita Olimpija Davor Užbinec simbolično podpisali košarkarsko žogo. »V naših fantih vidim motivacijo, saj košarka zanje ni samo šport, ampak način življenja. Ponosen sem, da jih imamo in jih lahko podpiramo skozi leta. Želim si in verjamem, da bo naše sodelovanje tudi v prihodnje tako uspešno,« je še pojasnil Pugelj.

Vstopnice za ogled sredinega obračuna prvega kola 7DAYS EuroCupa med Cedevito Olimpijo in Frutti Extra Bursasporjem so že na voljo. V minuli sezoni se je ljubljanskim košarkarjem uspelo prebiti vse do četrtfinala evropskega pokala, kjer jih je nato ustavila turška ekipa Frutti Extra Bursapor, ki v sredo ob 20. uri ponovno prihaja na obračun s Cedevito Olimpijo v stožensko lepotico.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.