Top Gun: Maverick – kino pod zvezdami – ALEJA SKY

0
478

To sredo Hiter kot strel, naslednjo težko pričakovano nadaljevanje filmske uspešnice Top Gun: Maverick

Na ALEJA SKY v najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA so srede rezervirane za kino pod zvezdami.To sredo se bo predvajal film Hiter kot strel. V filmu Brad Pitt kot nesrečni plačani morilec Ladybug hoče za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se jih je že čisto preveč izjalovilo. Toda zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu.

Naslednjo sredo bo ponovno predvajan film Top Gun: Maverick. Tom Cruise se kot pilot Maverick vrača v enem najbolj pričakovanih nadaljevanj filmske uspešnice. Prav ta vloga ga je desetletja nazaj izstrelila med zvezde.

V sredo, 24. avgusta, bo predvajana animirana pustolovščina  DC liga super ljubljenčkov, kjer sta super-pes in Superman nerazdružljiva in najboljša prijatelja, ki si delita iste supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu.

Četrtki so namenjeni koncertom, ki so brezplačni za vse obiskovalce. Ta četrtek bo minil v družbi Guštija, tretji četrtek v avgustu z Mirkom in Markom (Avtomobili) ter zadnji avgustovski četrtek z jazz in pop pevko Alenko Godec. V petek si lahko pričarate pravo latino zabavo, kjer vas bo v divje ritme popeljal DJ. Ob nedeljah lahko otroke presenetite z gledališkimi matinejami, vse dni v tednu pa s skokom na največjem trampolinu na svetu.

Ob nedeljah lahko svojim malčkom omogočite zanimivo gledališko matinejo v Planetu Lollipop, ki jo lahko dopolnite še z glasbeno ali plesno delavnico v prijetni senci na ALEJI SKY.

Vse dni v tednu pa lahko uživate na največjem trampolinu na svetu. V času počitnic je odprt od ponedeljka do petka med 16. in 22. uro, ob sobotah med 9. in 22. uro in ob nedeljah med 11. in 21. uro.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.