ALEJA SKY: Superjunaki in Alenka Godec

0
330

V sredo na ALEJO SKY prihajajo superjunaki, v četrtek pa Alenka Godec

Na edinstveni strehi ALEJA SKY najboljšega novega nakupovalnega središča na svetu ALEJA skozi celo poletje skrbijo za posebna doživetja. Sredine večere lahko preživite ob predvajanju filma v kinu pod zvezdami, četrtki pa so namenjeni brezplačnim koncertom v živo.

To sredo se v kinu pod zvezdami lahko pridružite boju proti kriminalu v fantazijskem mestu Metropolis. Na veliko platno namreč prihaja animirana pustolovščina DC liga super ljubljenčkov, kje sta v glavnih vlogah Super-pes in Superman, najboljša prijatelja, ki si delita iste supermoči. Četrtkov večer pa boste lahko preživeli v družbi jazz in pop pevke Alenke Godec. Kaj je lepšega, kot sproščen večer pod zvezdnatim nebom v toplem poletju?

S tem pa pestrega dogajanja v ALEJI še ne bo konec. Od danes pa vse do petka, 26. avgusta, bo na ALEJI SKY potekal poletni tabor Mini DJ akademije. Otroke čakajo učne ure mešanja glasbe, številne športne aktivnosti na ozelenjeni strehi, skakanje na trampolinu in spanje v šotorih. V petek, 26. avgusta, pa jih čaka preizkus znanja skupaj z ambasadorjem letošnjega kampa Chorchypom.

V sklopu kampanje Nazaj v šolo so pripravili tudi pestro dogajanje in nagradno igro, v kateri lahko zadenete kar 400 € v Desetakih. V njej lahko sodelujete od četrtka, 25. avgusta, in vse do srede, 31. avgusta. Vse, kar morate storiti za sodelovanje v nagradnem žrebu, je, opraviti nakup nad 30 € v ALEJI. Zadnji avgustovski dan se lahko otroci od poletja poslovijo z ogledom brezplačnega filma Minioni: Grujev vzpon. Prvi šolski dan pa bodo šolarjem polepšali z brezplačnim koncertom priljubljenega slovenskega glasbenika. Nastopili bodo Nipke & The Nipples.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.