V ALEJO na Čuke, brezplačne krofe in drsanje 2022

0
508

V najboljšem novem nakupovalnem središču na svetu ALEJA se pust začne že jutri, ko k nam prihajajo klovni, ki bodo maškaram delili slastne krofe. V nedeljo bo na ALEJI SKY potekalo pustno rajanje z otroško predstavo, maskoto Happyjem in DJ-jem. Vsi našemljeni otroci bodo na drsališču lahko drsali brezplačno in sodelovali v nagradni igri za brezplačen rojstni dan v Planetu Lollipop. Na pustni torek vas pričakuje posebno presenečenje: ob 17. uri bodo v ALEJI za pravo pustno zabavo poskrbeli skupina Čuki in klovni s krofi. Vse otroške maškare pa bodo ta dan lahko uživale v brezplačnem drsanju nad mestom.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES – Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, »car sharing«, postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA, ki se je odprlo maja 2020, prejelo prestižno svetovno nagrado ˝Global RLI Award˝ v kategoriji ˝Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje˝. Več informacij na www.aleja.si.

SES – Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljalec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Več informacij:

ALEJA, nakupovalno središče Ljubljana Šiška
Klavdija Miklavžin Javornik, vodja marketinga
telefon: 01 518 49 05; e-pošta: [email protected]

Agencija Andreja Jernejčič – Lin&Nil

telefona: 01 547 65 18, 041 812 669; e-pošta: [email protected]

Na portalu The Slovenia boste našli tudi vse zbrane ocene, kot je Michelin, Gault&Millau, Siol, Vivi, Mladina, Nedelo in The Slovenia Restaurant Awards. The Slovenia je edina spletna stran v Sloveniji, ki združuje vse ocene slovenskih restavracij in gostiln na enem mestu. Oglejte si ocene vseh slovenskih restavracij in gostiln tukaj.